Kontaktoplysninger

Restaurant Panorama
Køkken åbent kl. 11.00 - 21.45
Bestil bord tlf: +45 65 15 05 20

Bistroen
Køkken åbent kl. 11.00 - 21.45
Bestil bord tlf: +45 65 15 05 21
NYBORG STRAND
Hotel & Konferencecenter
Østerøvej 2
DK-5800 Nyborg

Tlf: +45 65 31 31 31 
Mail: nyborgstrand@nyborgstrand.dk

Konferenceafdelingen:
Direkte tlf: +45 65 15 05 51

Online booking


 
 

 


NYBORG STRAND

Hotel & Konferencecenter
Østerøvej 2
DK-5800 Nyborg

Tlf: +45 65 31 31 31 
Mail: nyborgstrand@nyborgstrand.dk

Konferenceafdelingen:
Direkte tlf: +45 65 15 05 51

Gastronomi

Hvad enten det er en hyggelig middag for 2, familiefesten eller den store konferencemiddag byder køkkenet på NYBORG STRAND på gastronomiske oplevelser for enhver smag.


Tradition og nytænkning kombineret med friske kvalitetsråvarer hvoraf en stor del er lokale produkter er kendetegnet for vores køkkenchefer Erik Møller og Jonas Kragslund og deres team af veluddannede fagfolk, når de komponerer menuer i takt med årstidernes skiften. Til at fuldende oplevelser er vores professionelle tjenere klar med vejledning, bl.a. om valg af de liflige vine fra vinkortet.


KOST-PRÆFERENCER
Har du kostpræferencer er du velkomen til, på forhånd, at kontakte vores salgsafdeling for nærmere information om brug af vores kost/app, på tlf. 65313131.

okayfood

Okayfood

På NYBORG STRAND er vi glade for, at vi nu kan tilbyde dig og dine gæster/deltagere endnu større sikkerhed omkring overlevering af fakta fra gæster som har  madpræferencer.

Vi har indgået en aftale med OKAYFOOD som leverer en helt ny og smart løsning til hoteller og mødesteder, som via et simpelt system, nu kan få oplysninger om mødegæsternes madpræferencer eller allergier inden de ankommer. Mødegæsten indtaster via en app koden til den konference, som de deltager i og på deres private profil i app’en indtaster de deres madpræferencer. Informationen sendes automatisk til os, hvilket gør det langt lettere for både mødebookere og for os, at holde styr på samtlige deltageres ønsker og behov, det betyder at vi minimere fejl og misforståelser i alles interesse…

se mere

Nyborg Strand har 2 restauranter:

 

gastro

Restaurant Panorama med den smukke udsigt over Storebælt tilbyder sæsonnens menu (inspireret af det danske og franske køkken) på højt gastronomisk niveau og hotellets kældermester har udvalgt spændende vine som passer til den enkelte måneds gastronomi - det hele til overkommelige priser. 

Se vores månedsmenu her

Se vores traditionelle menu her

Se vores Sommer-temabuffet her
 

bistro small 
• Vores Bistro har et fantastisk udvalg af orginale Bistro-retter til familievenlige priser. Specialiteten er oksehøjreb ad libitum med bagt kartoffel, franske ærter, sauce bearnaise, pommes pailles og stort ta' selv salatbord.


Se vores Bistro menu her

Se vores Bistro frokostmenu her


Skal du holde fest eller ønskes der yderligere inspiration?
Klik her og se vores mange andre brochure!