Kontaktoplysninger
STRANDEN Restaurant
Køkken åbent kl. 17.30 - 21.45
Bestil bord tlf: +45 65 15 05 20

Bistroen
Køkken åbent kl. 11.00 - 21.45
Bestil bord tlf: +45 65 15 05 21
NYBORG STRAND
Hotel & Konferencecenter
Østerøvej 2
DK-5800 Nyborg

Tlf: +45 65 31 31 31 
Mail: nyborgstrand@nyborgstrand.dk

Konferenceafdelingen:
Direkte tlf: +45 65 15 05 51

Online booking


 
 

 


NYBORG STRAND

Hotel & Konferencecenter
Østerøvej 2
DK-5800 Nyborg

Tlf: +45 65 31 31 31 
Mail: nyborgstrand@nyborgstrand.dk

Konferenceafdelingen:
Direkte tlf: +45 65 15 05 51

Persondata og privatlivspolitik

Hvilke oplysninger indsamler vi om dig, når du besøger vores hjemmeside?

Vi indsamler kun de personoplysninger, som du giver samtykke til, når du besøger vores hjemmeside og foretager en handling, der kræver informationer fra dig.

Dette kan eksempelvis være, når du udfylder en kontaktformular eller sender os en forespørgsel, hvor vi har brug for at kende dit navn, din e-mail og evt. også hvilken virksomhed du repræsenterer.

Ligeledes afgiver du personoplysninger, når du booker et ophold eller køber et gavekort via vores hjemmeside, hvor du skal udfylde følgende:

 • Navn
 • Adresse
 • Postnummer og by
 • E-mail

Disse informationer er nødvendige for, at vi kan håndtere din booking og/eller forespørgsel.

Udover ovenstående indsamler vi oplysninger om din færden på vores hjemmeside www.nyborgstrand.dk, såfremt du har givet samtykke hertil. Det kan du læse mere om under cookies.

Hvor lagres mine personoplysninger?

Oplysningerne opbevares sikkert på Nyborg Strands servere i Danmark, og du har altid mulighed for at bede om indsigt i, hvilke oplysninger vi har registreret om dig.

Nogle personoplysninger administreres af en tredjepart, som indgår i rollen som vores databehandler. Disse opbevarer og behandler personoplysninger på vegne af Nyborg Strand og i henhold til denne datapolitik og den til enhver tid gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

Når du booker et ophold eller køber et gavekort online, foregår det eksempelvis via vores booking/CRM-system, Spectra, som Nyborg Strand har en databehandleraftale med. De opbevarer dine oplysninger sikkert – og 12 måneder efter booking af ophold eller køb af gavekort slettes dine oplysninger automatisk fra deres server.  

Hvordan beskytter I personoplysninger?

Vi har i overensstemmelse med persondataforordningens regler indgået databehandleraftaler med de tredjeparter, vi samarbejder med, for at få en garanti for, at de har de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger, der skal til for at sikre, at dine personoplysninger ikke lækkes. Derudover har vi lavet udførlige manualer og beskrivelser internt, der opridser reglerne for lagring af persondata. Dette betyder blandt andet, at vi ikke opbevarer informationer om dig på ikke-sikre servere og steder, der kan tilgås af andre end Nyborg Strand.

Tjenester på de sociale medier

Vores hjemmeside indeholder mediefunktioner som Facebook, Linkedin og Instagram, som har deres egne privatlivspolitikker.

Vi opfordrer dig til at læse deres betingelser og vilkår samt privatlivspolitik, inden du afgiver personoplysninger, eftersom vi ikke påtager os ansvar eller forpligtelser for disse tjenester eller funktioner.

Behandling af personoplysninger om gæster, kontaktpersoner/mødebookere og leverandører

De persondata, vi indsamler og behandler om dig som gæst, kontaktperson eller leverandør, bruges i forbindelse med booking af hotelophold og/eller møder/konferencer samt til kundeadministration for at sikre, vi opfylder den aftale, du har indgået med Nyborg Strand. Dernæst benyttes de til fremsendelse af faktura samt håndtering af kreditorer. Alle oplysninger bevares sikkert i vores IT-system.

Efter regler i henholdsvis Udlændingebekendtgørelsen og Pasbekendtgørelsen skal vi registrere en række oplysninger om vores gæster. For udenlandske gæster gælder det, at disse oplysninger skal gemmes i minimum 1 år og max 2, mens de for danske gæster skal gemmes i 1 år.

Hvilke informationer indsamler vi om dig som kontaktperson for en virksomhed/mødebooker?

 • Navn, adresse, telefonnummer og mailadresse
 • Virksomhedsoplysninger
 • Oplysninger på evt. øvrige kontaktpersoner

Såfremt du efter dit besøg hos os udfylder et evalueringsskema, vil dette blive gemt og opbevaret til efterfølgende brug for det pågældende hotellet. Det er en udvalgt gruppe af medarbejdere på Nyborg Strand, der har adgang til disse skemaer, og der vil ikke fremgå personfølsomme oplevelser i de informationer, de ser. 

Særlige oplysninger om dig som gæst

Såfremt du i forbindelse med et besøg hos os gør opmærksom på et særligt forhold som eksempelvis allergener eller kostpræferencer, vil dette blive opbevaret sammen med de øvrige informationer i din booking.

Sender du følsomme personoplysninger til Nyborg Strand, bør du sende dem krypteret, hvis du benytter mail.

Deling af personoplysninger

Oplysningerne vil som udgangspunkt ikke blive videregivet til tredjepart, medmindre det er nødvendigt for opfyldelse af en aftale med dig. 

I henhold til lovgivningen er vi berettiget til at videregive oplysninger til politiet i tilfælde af svindel. 

Håndtering af personoplysninger i forbindelse med rekruttering

Når du søger en stilling hos Nyborg Strand, registreres de personoplysninger, som du selv har angivet i forbindelse med din ansøgning. Vi gemmer ikke ansøgninger medmindre du selv har givet samtykke hertil. Når du sender en ansøgning via systemet Emply, opbevares alle oplysningerne af denne tredjepart, som Nyborg Strand har en databehandleraftale med.

Det er en begrænset medarbejderstab, der har adgang til disse oplysninger.

Såfremt der indhentes referencer, gemmer vi ikke disse efter endt ansættelsesproces.
Ansøgere, der modtager et afslag fra os, vil få slettet deres ansøgning inden for 6 måneder efter ansøgningen har fundet sted.

Videoovervågning

Nyborg Strand foretager videoovervågning af forskellige områder af hotellet, eksempelvis hele vores parkeringsområde, af hensyn til ubudne gæster og tyveri samt som en sikkerhed for medarbejdere og gæster. Vi følger naturligvis alle gældende regler og krav til opbevaring og anvendelse af disse optagelser, og de vil kun blive tilgået i tilfælde af mistanke om kriminelle handlinger. Det er meget få ansatte på Nyborg Strand, som har adgang til optagelserne. Optagelserne kan videregives til politiet eller andre såfremt det er påkrævet i henhold til lovgivningen.

Dine rettigheder

I henhold til persondataforordningen har du en række rettigheder, som du til enhver tid kan benytte dig af til at få indsigt i, hvilke oplysninger vi har på dig, og hvordan de er opbevaret.

Du har ret til følgende:

 • Ret til indsigt
 • Ret til berigtigelse
 • Ret til sletning
 • Ret til indsigelse
 • Ret til dataportabilitet


Adgang til oplysninger

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi har registreret om dig, samt til at få forkerte oplysninger slettet eller korrigeret. For yderligere information herom, bedes du kontakte Hoteldirektør Jan G. Larsen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Kan der ske ændringer til denne politik?

Det kan blive nødvendigt med ændringer i vores behandling af personlysninger, og vi forbeholder os derfor retten til at opdatere og ændre disse retningslinjer.

Klage

Hvis du mener, at vi behandler dine oplysninger uden at være berettigede til at gøre dette, kan du indgive en klage til datatilsynet:

Borgergade 28, 5.,

1300 Købehavn K,

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

+45 33 19 32 00

Denne tekst er senest opdateret 07. juli 2022.

?>