Kontaktoplysninger
STRANDEN Restaurant
Køkken åbent kl. 17.30 - 21.45
Bestil bord tlf: +45 65 15 05 20

Bistroen
Køkken åbent kl. 11.00 - 21.45
Bestil bord tlf: +45 65 15 05 21
NYBORG STRAND
Hotel & Konferencecenter
Østerøvej 2
DK-5800 Nyborg

Tlf: +45 65 31 31 31 
Mail: nyborgstrand@nyborgstrand.dk

Konferenceafdelingen:
Direkte tlf: +45 65 15 05 51

Online booking


 
 

 


NYBORG STRAND

Hotel & Konferencecenter
Østerøvej 2
DK-5800 Nyborg

Tlf: +45 65 31 31 31 
Mail: nyborgstrand@nyborgstrand.dk

Konferenceafdelingen:
Direkte tlf: +45 65 15 05 51

Find vej - under Tour de France 2022
Vejlukninger og trafik generelt i forbindelse med afviklingen af 2. etapes afslutning i Nyborg under Tour de France Grand Départ

Man forsøger at minimere vejlukninger mv. til selve arrangementsdagen. Dog vil der dagen før blive lukket omkring målområdet på Storebæltsvej og muligvis også Hjejlevej.

På dagen forventer man RIGTIGT MEGET trafik ind mod Nyborg. Da Storebæltsbroen samtidigt forventes lukket helt (i begge retninger) fra omkring middag – med yderligere trafikbelastning og kø til følge - anbefaler man på det allerkraftigste at ankomme til Nyborg dagen før eller alternativt så tidligt som overhoved muligt den 2. juli, for at undgå at blive fanget i kø på vejnettet. Nyborg er klar til at modtage gæster allerede fra om morgenen – og der bliver masser at opleve i de forskellige publikumszoner.

  • Rent praktisk bliver den indre by, havnen og Knudshovedvej-kvarteret helt lukket for indkørende trafik fra tidlig morgen.
  • Fynsvej-Vindingevej-Strandvejen-Havnegade-Storebæltsvej samt Hjejlevej vil være lukket for trafik hele dagen (bortset fra forudbestilt parkering for enden af Fynsvej ud mod Hjulbyvej).
  • Motorvejsafkørsel 44 vil være lukket hele dagen (bortset fra akkrediterede Tour de France-køretøjer og forudbestilt parkering ved broen).
  • Motorvejsafkørsel 45 vil være helt lukket hele dagen.
  • Østerøvej vil være lukket for indkørende trafik hele dagen.
  • Der vil være stop/parkeringsforbud på en række strækninger i byen.

Konkret for NYBORG STRAND´s gæster på dagen (dagen før og dagen efter er alt normalt)

Gæster fra Sjælland der ankommer på dagen kan benytte afkørsel 46 (44 og 45 er lukket).
Gæster fra Fyn der ankommer på dagen kan benytte afkørsel 46 og køre ind af Odensevej (Fynsvej er lukket) eller alternativt benytte landevejsnettet.

Østerøvej er spærret for indkørende trafik, der lægges spærring på Christianslundsvej lige ved krydset med Strandalléen. Her laves en sluse hvor vi lukker akkrediterede Tour de France-køretøjer igennem OG biler der har en reservation på hotellet. Øvrige biler sendes tilbage/rundt af Strandalléen. Rent praktisk laver vi en P-tilladelse til hotellet, som gæsten skal fremvise til trafikofficials for at blive lukket igennem.

Afslutning på 2. etape

Vi forventer pt. at rytterne er i mål mellem 17:00 – 17:30, men igen; kom tidligt – der er masser af oplevelser og fest i Nyborg, storskærme hvor løbet kan følges, oplevelseszoner mv.
?>