Vores Spa & Fitness er lukket frem til 1. marts grundet renovering.
Om os /

Åndehuller

Åndehuller

En række af forskellige ferieophold på Nyborg Strand med aktuelt indhold.

Nyborg Strand er Hele Danmarks Mødested, og når mennesker mødes, sker det, at holdninger og idéer brydes – og noget nyt ofte opstår. Det omfavner og dyrker vi i vores "Åndehuller", hvor vi inviterer en række af landets mest spændende personligheder, tænkere og kunstnere til Nyborg for at dele ud af deres tanker, viden og kunnen. Til foredrag, til debatter og til møder i øjenhøjde.

 

Arrangementerne afholdes i ferierne, hvor du kan opleve Nyborg Strand på en ny måde. Og med seks forskellige temaer har vi noget for de fleste, som søger et åndehul med fællesskab, fordybelse, nærvær, samvær og samtaler på programmet.

 

Tag med, når vi fylder dagene ud med indslag til-, fra- og om ånden - og alt, hvad det står for – og til tider hånden, naturligvis.

 

Vidste du, at...?

"Åndehuller" er en fælles betegnelse for en række arrangementer, som Nyborg Strand har tradition for at afholde. Det startede med Nyborgmødet tilbage i 1912 og favner idag også Litteraturkursus, Kr. Landmandsstævne, Påskehøjskole, Sommerophold og Opera på Stranden. 

Kommende ophold

Design Uden Navn (2)
Litteraturkursus

11.-15. februar 2023

Påskehøjskole
Påskehøjskole

1.-5. april 2023

67 Nyborgstrand
Sommerophold

11.-17. juli 2023

Poul Anker Bech
Nyborgmødet

15.-18. oktober 2023