Frokostbuffet 1

21044 Hotel Nyborg Strand Del 2 Stemningsbilleder 42

Voksne

fra 13 og op efter

Deltagere

Børn

4-12 år

Baby

0-3 år

Personlig information

*Felter skal udfyldes

Personal information

Feltet skal udfyldes

Frokostbuffet til 31/3

Frokostbuffeter

Frokostbuffeterne gælder til og med den 31. marts 2024.

Frokostbuffet 1

Kolde retter

Rødbedesild med koriander

Håndpillede Skagerrak rejer med hjemmerørt mayo og citron

Beefsalat med sprøde grønsager i cremet sesamdressing

Nøddemarinerede bagte rødder, vegansk svampecreme, friterede østershatte og puffet boghvede

Rødkålssalat med hvedekerner, rosiner og nødder

Linsesalat med bladselleri, peberfrugt og sennepsdressing

Blandet sæsonsalat

 

3 slags danske oste med hjemmelavet garniture og kiks

Bagerens fristende søde sager, desserter, kager og tærter

Hjemmebagt rugbrød, madbrød og øko-smør

 

Lune retter

Butter chicken med ristede kikærter

Krydderurtebagt fisk fra bæredygtigt fiskeri og rustik ratatouille

Biksemad med bearnaise

Vegansk chili sin carne og syrnet plante-”fraiche”

 

Frokostbuffet 2

Kolde retter
Asie- og peberrodssild

Fiske- og skaldyrsalat med cremefraiche, kaffirlime og dild

Cæsarsalat med marineret kylling og hjemmelavet croutoner

Koldt vegansk græskarshot med æble, chili og græskarkernedrys

Quinoa- og linsesalat med bønner og chili

Rødbedesalat, rødbedeblade, nødder og råsyltede mørke bær

Blandet sæsonsalat

 

3 slags danske oste med hjemmelavet garniture og kiks

Bagerens fristende søde sager, desserter, kager og tærter

Hjemmebagt rugbrød, madbrød og øko-smør

 

Lune retter

Bagt fisketerrine, stegte grøntsager, tang og hvidvinscreme

Tartelet med hønsefrikassé og grønt

Braiseret kalvebryst, bagte rodfrugter og glace

Vegansk karryret med plante-bites

 

Frokostbuffet 3

 

Kolde retter

Røde sild med tomat og saltagurk

Plukket hvid fisk fra bæredygtig fangst med kaperscreme, syltede løg og krydderurter

Vegansk ”hønsesalat” med æble, plantebacon, plante-bites, champignon, rødder og vegansk mayo

Fynsk Coppa med røræg, timian og grillede borretane løg

Grøn salat a la waldorff

Rød couscoussalat med tomat og grillet peberfrugt

Blandet sæsonsalat

 

3 slags danske oste med hjemmelavet garniture og kiks

Bagerens fristende søde sager, desserter, kager og tærter

Hjemmebagt rugbrød, madbrød og øko-smør

 

Lune retter

Pankopaneret fladfisk fra bæredygtig fangst med rustik remoulade

Grisemørbrad af fynsk velfærdsgris, perlebygotto og syltede tomater

Ragout af vildt fra Holckenhavn med rødvin og champignon

Bagte rodfrugter med knuste hasselnødder og honningvinaigrette

Pris

Pris pr. person kr. 345,-

Information

Minimum 20 fuldt betalende personer.

 

Buffet står fremme i 3 timer jf. Fødevarestyrelsen. 

 

Arrangementets varighed er max 5 timer.

Andre menuforslag

Brunch 05
Brunch
Læs mere
Nyborg Strand 39
Frokostbuffet fra 1/4
Læs mere
MG 0918
Carverybuffet
Læs mere
Nyborg Strand 56
Natmad
Læs mere