21040 Hotel Nyborg Strand 36

Betingelser for tilmelding af nyhedsbrev

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, giver du samtykke til, at Nyborg Strand må sende dig emails med gode tilbud, inspiration til møder og konferencer og meget mere. Du bestemmer selv, om du ønsker at modtage nyheder relateret til erhverv eller privat - eller begge dele. Ved tilmelding accepterer du samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger som anført i nedenstående og i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatapolitik. Vi udsender typisk 1-3 nyhedsbreve om måneden.

Hvor lagres mine oplysninger?

Vi anvender email-marketingsystemet, Klaviyo, til udsendelse af nyhedsbreve. Klaviyo opbevarer og behandler dine personoplysninger på Nyborg Strands vegne i henhold til denne datapolitik og gældende persondatalovgivning for at sikre bedst mulig beskyttelse af dine personoplysninger. 

Nyborg Strand har indgået en databehandleraftale med Klaviyo, der sikrer, at alle regler i persondataforordningen efterleves. 

 

Kan jeg afmelde mig igen?

Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev. 
Det er gratis og uforpligtende at tilmelde sig nyhedsbrevet. 

 

Hvordan fungerer konkurrencen?

Hver måned trækker vi en heldig vinder af et spaophold for 2 personer på Nyborg Strand blandt alle dem, der har tilmeldt sig i løbet af den forgangne måned. Vinderen får direkte besked via den mail, der er angivet ved tilmelding. 

Spaopholdet består af 1 overnatning i superior dobbeltværelse, adgang til Spa & Fitness, spa-kit, en lille overraskelse og morgenmad.

Konkurrencen er ikke købsbetinget. Præmien udstedes som et gavekort, der ikke kan ombyttes til kontanter. Gavekortet har en gyldighed på 2 år.