Oplevelser

Nyborg Strand 68
Ophold /

Oplevelser tæt på

Oplevelser tæt på Nyborg Strand

På Nyborg Strand er der rig mulighed for selvforkælelse, afslapning ved stranden og nye oplevelser. Vores mange faciliteter og naturskønne omgivelser danner rammen om et vidunderligt ophold, uanset om du er her til møder, konferencer eller ferie. 

Efter en dag med udforskning kan du vende tilbage til hotellet og nyde vores spa-faciliteter eller en lækker middag i restauranten. Nyborg Strand er det perfekte sted for både afslapning og eventyr.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Gorilla Park

I Gorilla Park får du et brøl af en oplevelse, når du på bedste gorillavis kaster dig ud i de vildeste udfordringer i trætoppene!

Udover almindelig klatring tilbydes der også en lang række events. Oplev suset i skovens trætoppe og bliv udfordret både mentalt og fysisk, når du kaster dig ud i at være gorilla for en dag!

Sving dig fra træ til træ i bedste junglemanér. Vi har dog erstattet de en smule skrøbelige lianer med solide metalwirer, der giver dig det eksakt samme sus, men samtidig er et langt mere sikkert alternativ til junglens lianer.

Gorilla Park 
Rødmevej 45
5771 Stenstrup

Læs mere
Egeskov

Siden 1554 har Egeskov rejst sig fra voldgravens kolde vand. Den dag i dag mærker man historiens vingesus, når man besøger det gamle slot. Egeskovs have og park er noget ud over det sædvanlige. 300 års havehistorie er endnu synligt med de kilometervis af bøgehække og fantastiske haverum.

Egeskov slot
Egeskov Gade 18
5772 Kværndrup
 

Besøg Egeskov
Nyborg Voldspil

Det hele begyndte i 1939, hvor grundstenen til Nyborgs største kulturbegivenhed gennem tiderne blev lagt, da det første ”Voldspil” så dagens lys.

Byens daværende stadsskoleinspektør Johannes Høirup havde i Oberammergau i Tyskland oplevet de berømte passionsspil, der er friluftsspil med et religiøst indhold. Dette inspirerede ham enormt og gav ham ideen til at tage hjem og prøve at skabe et friluftsspil her i byen. Det skulle handle om Nyborgs dramatiske og spændende historie.

I dag bliver der opført et nyt Voldspil hver sommer under åben himmel. Find mere information på deres hjemmeside.

Nyborg Voldspil
Volden
5800 Nyborg
Tlf : 65 31 64 44 

Se Nyborg Voldspil
Odense ZOO

Kom tæt på tigeren, se træning af dyr, majestætiske løver og legende chimpanser. Oplev tropiske regnskyl og søkøer og slut med et kuldegys hos pingvinerne.

En dag i dyrenes verden byder på unikke øjeblikke, hvor I bare er til. Tæt på naturen. Tæt på dyrene. Tæt på eventyret.

Odense Zoo
Søndre Boulevard 306
5000 Odense C

Besøg Odense ZOO
Nyborg Marina

I bunden af den smukke Nyborg Fjord, for foden af et af Danmarks mest imponerende bygningsværker går du rundt i hjertet af Nyborg – Danmarks Riges Hjerte.

Nyborg Marina er det største havneafsnit med ca. 500 bådepladser. Marinaen summer af aktiviteter og livskvalitet. Såvel turister som byens borgere lægger ofte vejen forbi. I marinaen er der flere grill-områder, ligesom der er en legeplads til børnene. Her finder du en række klubber og foreninger som har til huse i marinaen, bl.a. sejlforeninger, motorbådsklubben, roklubben, dykkerklubben, småbådsklubben m.fl.

Nyborg Marina
Havnepromenaden 8
5800 Nyborg
Tlf : 63 33 70 83

Besøg Nyborg Marina
Vor Frue Kirke, Nyborg

Nyborg Kirke – eller Vor Frue Kirke, som den egentlig hedder – blev bygget i årene 1388–1428 og blev indviet til Jesu mor, Maria, pinsedag 1428 af biskop Navne Jensen Krigebusk.

Vor Frue Kirke, Nyborg
Gammel Torv 1
5800 Nyborg

Besøg kirken
Den Fynske Landsby

Et besøg i Den Fynske Landsby er som en tur på landet i digteren H.C. Andersens tid. Museet består af en række gårde og huse, der alle oprindelig har stået i landsbyer rundt om på Fyn og øerne.

Her er genskabt et miljø med de for Fyn så karakteristiske bindingsværksbygninger, med blomstrende haver, med hegn og husdyr, gadekær og bygade - alt sammen omgivet af dyrkede marker.

Den fynske landsby
Sejerskovvej 20
5260 Odense S

Besøg Den Fynske Landsby
Minigolf

Banen har 18 huller i forskellig sværhedsgrad og henvender sig til alle der vil kombinere konkurrence, sjov og hyggeligt samvær.

Nyborg Minigolf har sæsonåbent - dvs. fra april til oktober.

Minigolf
Harevænget 4-6
5800 Nyborg
Tlf : 60141460

Besøg Nyborg Minigolf
Borgmestergården

Borgmestergården i Nyborg har et museum med lokalhistorisk samling i en velbevaret købmandsgård fra renæssancen. Udstillingen rummer møbler i barok- og empirestil, bondestue med indbo, håndværkerredskaber, legetøj, urmager- og malerværksted, dyrlægeapotek, skolestue, våbensamling m.m.

Borgemestergården
Slotsgade 11
5800 Nyborg
Tlf : 65 31 02 07

Besøg Borgemestergården
Fjord & Bælt Centret

Fjord & Bælt er en kombineret turistattraktion og forskningsinstitution beliggende ved indsejlingen til Kerteminde fjord.

Centrets formål er gennem forskning, udstillinger, skoletjeneste og aktiviteter, at formidle livet i de indre danske farvande. Hovedattraktionen er tre marsvin, hvor Fjord & Bælt er et af de ganske få steder i verden, hvor man kan se disse hvaler tæt på.

Fjord & Bælt Centret
Margrethes Plads 1
5300 Kerteminde
Tlf : 62 23 30 80

Besøg Fjord & Bælt
Nyborg Slot

Nyborg Slot blev grundlagt ca. 1170 og betydningen i Danmarkshistorien er ikke til at komme udenom.

I dag kan du bl.a. gå rundt i Danehofsalen, det historiske rum hvor kongen rent faktisk mødtes med sit parlament i middelalderen, og hvor Danmarks første grundlov er underskrevet.

Nyborg Slot
Slotsgade 34
5800 Nyborg
Tlf : 65 31 02 07

>>> Se film om slotsporjektet her 

Besøg Nyborg Slot
Tidens Samling

Tidens Samling er en levende nutidssamling i Odense. Her kan man opleve interiører, klædedragter og brugsgenstande, der tilsammen danner et billede af det 20. århundrede i Danmark. Man kan her få lejlighed til at sammensætte sin egen historie ved gensynet med tingene og atmosfæren. Et sted, hvor alle generationer kan mødes og fornemme den nære fortid.

Tidens Samling
Kulturmaskinen
Farvergården 7, 3. sal
5000 Odense C
Tlf : 65 91 19 42 

Besøg Tidens Samling
Strandvænget Park og legeplads

Det 16 hektar store have og parkanlæg, der ligger direkte til Storebælt, byder på sanseoplevelser for alle aldersgrupper.Terrænet er meget varieret og rummer mange miljøer med bl.a. stauder, løgvækster, sommerblomster, buske og træbeplantninger. Parken har over 4 km handicapvenlige stier og direkte adgang til børnevenlig strand. Her er legepladser med balancebomme og klatrestativer, samt dyrefolde med kaniner, geder, høns og ænder.

Strandvænget Park og legeplads
Strandvænget 1
5800 Nyborg
 

Besøg Park & legeplads
Valdemars Slot

Valdemars Slot har slået dørene op til det private hjem, for at dele ud af den historie, som slottet og de omkringliggende bygninger kan fortælle om, og om familien, som har ejet stedet i 12 generationer.

Vi har gjort det ypperste, for at vore besøgende vil få rigtig mange familievenlige og indholdsrige oplevelser, alle krydret med historisk storhed og ægte sydfynsk stemning. Stedets mange forskellige faciliteter og den omkransende natur byder på et utal af sanseindtryk i særklasse og det er vores store ønske, at ingen forlader området uden at føle sig beriget – her er noget til både sjæl og forstand.

Valdemars Slot
Slotsalléen 100
Troense
5700 Svendborg
 

Besøg Valdemars Slot
Tennisbaner

Nyborg Idræts- & Fritidscenter har 6 udendørs og 2 indendørs tennisbaner.

Venligst kontakt dem ved mere info.

Tennisbaner
Storebæltsvej 15
5800 Nyborg
Tlf : 65 31 17 25 

Besøg Tennisbaner
Naturama

Naturama er afløseren for Svendborg Zoologiske Museum, der i 70 år var Fyns statsanerkendte, naturhistoriske museum. Museet fortalte historien om Danmarks dyreliv i fortid og nutid. Naturama gør op med den gængse måde at formidle naturhistorie på. Moderne teknologi levendegør naturhistorien gennem drama, iscenesættelse og naturen selv. Naturama er skabt på baggrund af det naturhistoriske museum i Paris og Naturalis i Leiden, Holland.

Naturama
Dronningemaen 30
5700 Svendborg

Besøg Naturama
Sct. Knuds Golfklub

Klubben er indviet i 1954 og dermed en af Danmarks ældste baner. En del af den smukke og attraktive bane ligger direkte ud til Nyborg Fjord. Klubben kan byde på et nyt klubhus, der blev bygget i 2009 med alle moderne faciliteter.

Du har mulighed for at købe Greenfee i receptionen på Nyborg Strand og kan spare penge på den måde.

Sct. Knuds Golfklub
Slipshavnsvej 16
5800 Nyborg

Sct. Knuds Golfklub
Shopping i Nyborg

Nyborg centrum har 2 gågader - Kongegade & Nørregade. Her kan du finde mange små specielbutikker, men du finder også de mere kendte butikker som H&M, Matas, Intersport, Tøjeksperten osv.

Nyborg shopping
Kongegade & Nørregade
5800 Nyborg
 

Se city
GoMonkey

- en klatreskov midt i hjertet af Odense (fra 5 år).

GoMonkey Odense er en klatreskov midt i hjertet af Odense. Vores Park ligger lige ved shopping område numero UNO hvor Rosengårdscentret, Bilka og Ikea er vores nærmeste naboer. Så hvis hele familien skal på tur så kan den ene halvdel nyde en sjov dag hos os, mens den anden halvdel slapper af med shopping! – Eller endnu bedre, tag en hel klatredag i hjertet af Odense med adrenalinrush og det der følger i vores vilde klatrepark.

Spring ud i hele 7 klatrebaner i forskellige højder og sværhedsgrader og glæd dig til vores mange svævebaner. Mærk pulsen stige, når du springer ud i frit fald fra vores udspringstårn eller ’bounce’ løs i vores fede trampolinsnet i træerne lige så tosset I vil, mens I nyder udsigten til klatrebanerne og de grønne områder. Vores trampolin-net, som vi kalder bounce, har høje vægge så alle trygt kan tumle rundt – ”Bounce” er med i prisen når du booker klatring og er en super introduktion til det at være i højderne.

Slut dagen af med at springe ud fra vores 17 meter høje udspringstårn – så er dagen sluttet ordentligt af 😉

I løbet af dagen kan du desuden hygge dig i vores fine Cafe-område – hvor du både kan sidde indendørs eller udenfor - overdækket eller under åben himmel.

Der er gratis parkering lige ved parken.

Go Monkey
Stærmosegårdsvej 57
5230 Odense M

Besøg GoMonkey
Johannes Larsen Museet

I 1901 byggede kunstnerparret Alhed og Johannes Larsen deres hjem på Møllebakken i Kerteminde. Hermed skabte de ikke alene en malerisk ramme om familiens liv, men tillige et gæstfrit kunstnerisk mødested for malere, forfattere og billedhuggere.

Dette fristed for kunst og kultur satte sit præg på udviklingen af kulturlivet i Danmark igennem årtier. Efter Johannes Larsens død i 1961 boede hans svigerdatter på Møllebakken, og da hun døde i 1984, overgik villaen til Kerteminde Museum, som åbnede Johannes Larsen Museet i 1986.

Johannes Larsen Museet
Margrethes Plads 1
5300 Kerteminde
Tlf : 65 32 11 77

Besøg Johannes Larsen Museet
Nyborg Badeland

Få familien med og besøg Nyborgs svømme- og badeland, hvor både sjov og afslapning venter. Her finder du 2 bassiner på 25 meter, vipper på 1 og 3 meter, legeredskaber til børn, et specielt børnebassin med varmt vand, sauna, boblebad, en 34 meter lang vandrutsjebane, faciliteter til handicappede med varmt vand, babysvømning og et motionscenter.

Nyborg Badeland
Storebæltsvej 13, 5800 Nyborg
Tlf : 65 31 17 25
 

Besøg Nyborg Badeland
Veteranskibet M/S Helge

Tag med veteranskibet M/S Helge på en enestående sejltur og oplev Sydfyn og Svendborgsund fra den smukkeste side. Nyd den salte havluft med udsigt til den smukke natur med skove, strande og de hyggeligste små havne.

Veteranskibet M/S Helge
Jessens Mole 6
5700 Svendborg
Tlf : 62 23 30 80

 

Besøg M/S Helge
H.C. Andersens Hus

I den gamle bydel i Odense ligger eventyrdigterens fødested. H.C. Andersens Hus åbnede i 1908 som museum for digterens liv og virke, og er dermed et af verdens ældste digtermuseer. Udstillingerne fører dig tilbage til den tid, som H.C. Andersens værker udsprang fra. Du bliver præsenteret for mennesket H.C. Andersen, hans karakteristiske fremtoning og hans sind. Digterens kreative spændvidde vises gennem hans tegninger og klip, og i biblioteket får du et indtryk af hans omfangsrige forfatterskab, samt den globale udbredelse hans værker har.

H. C. Andersens hus
Bangs Boder 29
5000 Odense C

Besøg H. C. Andersens hus
Carl Nielsen Museet

Carl Nielsen Museet er et museum for komponisten Carl Nielsen og hans hustru, billedhuggeren Anne Marie Carl-Nielsen. På museet fremstilles de to kunstneres liv og virke. Udstillingen er opbygget kronologisk, og den fortæller historien om to særdeles selvstændige kunstnere, der både sammen og hver for sig satte afgørende præg på det danske kulturliv.

Carl Nielsen Museet
Claus Bergs Gade 11
5000 Odense C

Besøg Carl Nielsen Museet