Nyborg Strand 70
Om os /

Ansvarlighed

Ansvarlighed

Som et af Danmarks førende konferencehoteller, påtager vi os ansvaret for at handle med større hensyntagen til miljøet og lokalsamfundet omkring os. Denne forpligtelse afspejles i vores daglige forretningspraksis. Læs mere om vores initiativer nedenfor.

Køkken med omtanke

Mad med mening

Her får du smagen af lokale råvarer tilberedt med respekt for traditioner og årstidens skiften. Vi prioriterer økologiske valg og minimalt madspild, hvilket afspejles i vores bronzeøkologiske spisemærke.

Naturens spisekammer

Vi udnytter lokale naturressourcer som vildt fra Holckenhavn-skoven og urter fra vores nyttehaver. Vores råvarer er nøje udvalgt og tilberedt med stor kærlighed til egnen.

Lokale leverandører

Vi samarbejder med lokale producenter som Rosilde Højgaard og Grambogård samt "Spis Min Gris" for dyrevelfærdskød og fisk fra Storebælt. For os er lokal handel et privilegium.

Se også