Bistroen er åben alle dage fra 11.30-23.45 (køkkenet lukker kl. 21.45)
Book bord onlineVi har Det Økologiske Spisemærke i bronze - din garanti for 30-60% økologi.
Vores madkonceptI Bistroen kan du nyde en lækker menu og tage for dig i salatbaren, som er med i prisen, når du bestiller en hovedret.
På Nyborg Strand ønsker vi at tilbyde vores gæster en mere bæredygtig tilgang til gastronomi. Det betyder, at vores menu er tilrettelagt ud fra sæsonen - og at vores råvarer i videst muligt omfang er lokale. Det gør dog ikke spor, når man er velsignet med så gode leverandører på sit dørtrin, som vi er.
Det meste af vores grønt kommer fra naboen på Rosilde Højgaard, mens kød og fjerkræ kommer fra nogle lokale leverandører, som kan og vil noget med deres produkter.
Er du allergisk over for visse fødevarer eller ønsker du at spise vegetarisk? I Bistroen har vi stor fokus på at tilpasse vores retter efter diverse allergener og kostpræferencer. Så spørg en af vores tjenere, så sørger de for at finde en ret, der passer til dine ønsker.
Uanset hvilken ret du vælger at sætte tænderne i, kan du være sikker på, at maden er tilberedt med omtanke.
Den 5. februar 1985 var startskuddet til det, der skulle vise sig at blive en lang tradition. Noget, som Nyborg Strand især er kendt for blandt de lokale i Nyborg, er nemlig vores højreb. Hver aften fra kl. 17.00 tilbyder vi lækker oksehøjreb ad libitum med bagt kartoffel, franske ærter, hjemmelavet bearnaise, pommes pailles og dejlige salater.
Kom forbi Bistroen, og gør som så mange andre af vores gæster. Spis dig glad og mæt i god, hjemmelavet mad.