Facilitete

Løberuter
Ophold /

Faciliteter

Faciliteter

Som gæst på Nyborg Strand er der et hav af faciliteter, der kan være med til at gøre dit besøg endnu bedre. Udover vores naturskønne omgivelser, der byder på alt fra strand, hav og skov og indbyder til masser af frisk luft, er der meget andet, du kan lave under dit ophold.

Se et udvalg af mulighederne her

21040 Hotel Nyborg Strand 101
Spa & Fitness
Læs mere
Spa & Fitness

Som overnattende gæst har du fri adgang til vores 500 m2 store Spa & Fitness-område. 

Se mulighederne
Nyborg Strand Cykler
Gratis udlån af cykler
Gratis udlån af cykler

På Nyborg Strand kan du frit låne en cykel under dit ophold og komme ud og få lidt frisk luft.

Henvend dig i receptionen for at få udleveret nøgler og spørg os endelig til råds, hvis du vil have gode input til, hvor cykelturen skal gå hen.

Petanque
Petanque
Petanque

Giv dine kolleger, venner eller familie kamp til stregen med et spil petanque i vores dejlige park. Her har vi nemlig vores egen bane - og kuglerne kan du frit låne i vores reception.

Løberuter
Løberuter
Løberuter

Oplev den smukke natur omkring Nyborg Strand i løbeskoene.
Vi har flere ruter at vælge imellem, der bringer dig gennem både skov, strand og smukke Nyborg by. Spørg os endelig til råds i receptionen, hvis du vil have input til din løberute.

Kunst
Kunst
Kunst

Kunst har i mange år været en fast bestanddel af udtrykket på Nyborg Strand, som gennem tiderne har købt og modtaget både malerier, skulpturer og forskellige typer af øvrig kunst, som er med til at forskønne dagligdagen. 

Kunst har altid været værdsat af både gæster og kolleger på Nyborg Strand, og siden 2007 har Nyborg Strand haft sin egen Kunstfond. Det betyder, at vi afsætter et fast, større beløb til løbende at hjemkøbe kunst til hotellet.

I receptionen har vi en kunstmappe, som du er velkommen til at låne og tage med på tur rundt i huset.