Vores dygtige team af kokke sørger for alt, så du og dine gæster kan sætte jer til bords uden at tænke på noget. Vi har sammensat en række forskellige menuforslag, som du kan lade dig inspirere af. Har du ændringsønsker, drøfter vi dem gerne med dig, så vi sammen finder den helt rigtige løsning til dit selskab. På siden her finder du følgende: Brunch, frokostbuffeter, Carverybuffeter, tapasbuffet og natmad. Vi tager forbehold for, at ændringer kan forekomme.
Serveres mellem kl. 10.00-14.00. Buffeten står fremme i 2 timer.
Varmt
Blødkogt æg, røræg, spejlæg, brunchpølser, bacon, lun kalveleverpostej m. champignon, pommes rösti, bagt tomat med ost og pesto, grønsagstærte med hytteostperler, små krydrede kyllingevinger og bag-selv vafler med ahornsirup
Pålæg og ost
Lufttørret skinke af Fynsk Gourmetgris, dansk chorizopølse, rullepølse, fersk røget laks med rygeostsalat.
Brie, dansk rødkitost, dansk blåskimmelost og samsøost. Hertil 2 slags marmelader af økologiske bær
Brød
Forskellige skærebrød, blandende grove, hjemmebagte rundstykker, Københavnerbirkes, croissanter, bagels, rugbrød, chokolademuffins og spandauer
Øvrigt
Græsk yoghurt i små skåle, frugtsalat, blomsterhonning og müsli. Smør, lemoncurd, nutella, blandede nødder og tørret frugt, svesker og abrikoser, frugtkurv og grøntsagsfad
Drikkelse
Appelsinjuice, fynsk æblemost, kaffe og te
Pris pr. person kr. 320,-
Børn 4-12 år 160,-
Min. 20 personer. Medmindre andet er aftalt har I lokalet til rådighed i 3 timer.
Ovenstående er gældende frem til 31. december 2023.
Buffeterne er gældende fra 1. april til 30. september 2023.
Buffet 1
Cremet akvavit-sild med forårsløg og dild, koldrøget laks med frisésalat, æggecreme og poppet boghvede. Håndpillede Skagerrak-rejer med ærtecreme, fynsk ”bresaola” med grillede artiskokker og gammelknas-ost. Hjerteblade med mormordressing, hakket skalotteløg, quinoa og
soltørrede tranebær. ”Grøn” coleslaw af spidskål med ærter, radicchiosalat og forårsløg i limevinaigrette. Dagens blandede salat, bagt brændt fennikel med citron og mandelcreme, friske krydderurter
Lunt
Indbagt lyssej og fennikel i sprød butterdej, bagte cherrytomater med basilikum, skinkesteg af fynsk velfærdsgris og bygotto med syltede svampe, bønne-chili sin carne, gratinerede røde spidskålsbåde med french dressing, ribs, sprøde kerner og ærteskud.
Buffet 2
Solbærsild med løg og capers bær, kold bagt laks med mandler, kørvel, citronskal, skalotteløg og
kørvelcreme-fraiche. Røget ørred med kold røræg, cherrytomat og ærteskud, koldrøget mørbrad af fynsk velfærdsgris med dampede grønne asparges og pisket syrnet fløde med grov sennep. Hjertesalat med nye kogte kartofler, syltede rødløg, grønne oliven og croutons. Frisé med sommerblomkål, feldsalat, soyaristede mandler og bagte
pærebåde. Dagens friske blandede salater, kold vegansk agurkesuppe med mynte og lime.
Lunt
Fiskefileter fra bæredygtigt fiskeri med ravigottesauce og citron, barbecuestegte lår af fynsk velfærdskylling på kompot af bønner med smør og cider. Vegansk grønsags-lasagne og risotto med variation af tomat og friske krydderurter.
Buffet 3
Fennikelsild med estragon og fennikel crudité, cremet fisk- og skaldyrssalat med asparges og krydderurter. Varmrøget laks med bagte små tomater og ramsløgmayo, roastbeef, tzatziki med agurk, soltørrede tomater og frisk rødløg og rodfrugtchips. Perlehvedesalat med asparges, babyspinat og ristede græskarkerner. Bitre salater med glaserede rødder, baconknas, nødder og råsyltede æblestykker. Grøn kartoffelsalat med nye kartofler i løvstikkevinaigrette
Gazpacho – kold vegansk tomatsuppe med tabasco, piment, rødløg og frisk basilikum.
Lunt
Dampet mørksej med blåmuslinger, muslingecreme og råmarinerede julienne urter, mørbrad af fynsk velfærdsgris, nye bagte løg, syltede rødløg, honningvinaigrette og ærteskud. Svampetærte med spinat, ost og æg, veganske stegte multicolour gulerødder og squash med sur-sød
gulerodscreme, røget planteknas og urtespirer.
Til alle frokostbuffeter
3 slags danske oste med hjemmelavet garniture og kiks, bagerens fristende søde sager, desserter, kager og tærter.
Hjemmebagt rugbrød, madbrød og øko-smør.
Pris pr. person kr. 330,-
Minimum 20 fuldt betalende personer.
Buffeten står fremme i 3 timer jf. Fødevarestyrelsen. Arrangementets varighed er max 5 timer.
Buffeterne er gældende fra 1.oktober 2023 til 31. marts 2024.
Buffet 1
Rødbedesild med koriander
Håndpillede Skagerrak rejer med hjemmerørt mayo og citron
Beefsalat med sprøde grønsager i cremet sesamdressing
Nøddemarinerede bagte rødder, vegansk svampecreme, friterede østershatte og puffet boghvede
Rødkålssalat med hvedekerner, rosiner og nødder
Linsesalat med bladselleri, peberfrugt og sennepsdressing
Blandet sæsonsalat
Lune retter
Butter chicken med ristede kikærter
Krydderurtebagt fisk fra bæredygtigt fiskeri og rustik ratatouille
Biksemad med bearnaise
Vegansk chili sin carne og syrnet plante-”fraiche”
Buffet 2
Asie- og peberrodssild
Fiske- og skaldyrsalat med cremefraiche, kaffirlime og dild
Cæsarsalat med marineret kylling og hjemmelavet croutoner
Koldt vegansk græskarshot med æble, chili og græskarkernedrys
Quinoa- og linsesalat med bønner og chili
Rødbedesalat, rødbedeblade, nødder og råsyltede mørke bær
Blandet sæsonsalat
Lune retter
Bagt fisketerrine, stegte grøntsager, tang og hvidvinscreme
Tartelet med hønsefrikassé og grønt
Braiseret kalvebryst, bagte rodfrugter og glace
Vegansk karryret med plante-bites
Buffet 3
Røde sild med tomat og saltagurk
Plukket hvid fisk fra bæredygtig fangst med kaperscreme, syltede løg, krydderurter
Vegansk ”hønsesalat” med æble, plantebacon, plante-bites, champignon, rødder og vegansk mayo
Fynsk Coppa med røræg, timian og grillede borretane løg
Grøn salat a la waldorff
Rød couscoussalat med tomat og grillet peberfrugt
Blandet sæsonsalat
Lune retter
Pankopaneret fladfisk fra bæredygtig fangst med rustik remoulade
Grisemørbrad af fynsk velfærdsgris, perlebygotto og syltede tomater
Ragout af vildt fra Holckenhavn med rødvin og champignon
Bagte rodfrugter med knuste hasselnødder og honningvinaigrette
Til alle frokostbuffeter
3 slags danske oste med hjemmelavet garniture og kiks, bagerens fristende søde sager, desserter, kager og tærter.
Hjemmebagt rugbrød, madbrød og øko-smør.
Pris pr. person kr. 330,-
Minimum 20 fuldt betalende personer.
Buffeten står fremme i 3 timer jf. Fødevarestyrelsen. Arrangementets varighed er max 5 timer.
Carverybuffet 1
Helstegt oksefilet, lammekølle med rosmarin, hvidløg og citron samt kyllingchasseur med bacon og
svampe. Hertil saltbagte petit kartofler, flødekartofler med brændt piment og hvidløg, 2 slags grøntsager efter sæson, tzatziki samt sauce bordelaise og sauce bearnaise.
3 blandede salater heraf 1 kornsalat
Hjemmebagt madbrød.
Pris pr. couvert kr. 350,-
Carverybuffet 2
Peberstegt dansk kalvetyksteg, braiserede svinekæber med porre, gulerod og timian, letrøget bagt laks glaseret med kalvesky, serveret på spinat og med sauce hoillandaise, Pommes duchess - bagt kartoffelpuré med krydderurter, Pommes bouillon - kartofler tilberedt i bouillon, stegt spidskål med citron og dild. Fennikelbraiseret i grønsagsbouillon med hvidløg og
timian, svampetærte med krydderurter samt lys dijonsauce.
3 blandede salater og hjemmebagt madbrød.
Pris pr. couvert kr. 420,-
Carverybuffet 3
(Forret/hovedret/dessert)
Buffet med forret og hovedret (anrettes samlet):
Plukket varmrøget laks med ristede nødder og
rygeostsalat. Cæsarsalat med hjemmelavede croutoner, helstegt oksemørbrad, supreme kyllingebryst med røget barbecue, gourmetgris fra Gambogård med sprøde svær. Hertil pommes Anna med krydderfrakke, flødekartofler med brændt piment og hvidløg, 2 grøntsager efter sæson samt sauce bearnaise og trøffelsky. 3 blandede salater med bl.a. korn og linser og hjemmebagt madbrød.
Dessertbuffet bestående af:
Chokoladebrownie, tiramisu, tærte, vanilleparfait,
hindbærcoulis samt chokoladesauce.
Pris pr. couvert kr. 540,-
Minimum 25 personer til fuld pris.
Buffeterne står fremme i max 3 timer jf. Fødevarestyrelsens anbefalinger.
Ovenstående er gældende frem til 31. december 2023.
2 kolde fiskeretter, 1-2 slags charcuteri med varieret tilbehør,
4 lune retter bestående af veganske-, fiske-, skaldyrs og velfærds kødretter
2 forskellige salater evt. med linser og kerner
Hjemmebagt madbrød og smør
2 slags ost i mundrette bidder med hjemmelavet garniture og hjemmebagt knækbrød
Samt hjemmelavet søde sager
Pris pr. person kr. 468 ,-
Alle retter anrettes, så det er velegnet som stående buffet.
Minimum 25 personer til fuld pris. Buffeterne står fremme i max 3 timer jf. Fødevarestyrelsens anbefalinger.
Hotdogbuffet (byg selv) 107,- pr. person
Oste- og pølsebord, diverse pestoer, garniture og hjemmebagt brød 140,- pr. person
Saml-selv pulled pork burger med kålsalat, hjemmesylt og røget pebermayo 119,- pr. person
Quiche Lorraine bagt med dansk fetaost. Hertil blandet salat, dressing og hjemmebagt brød 107,- pr. person
Dagens suppe og hjemmebagt brød 107,-
Børn 4-12 år halv pris.
Ovenstående er gældende frem til 31. december 2023.