Grene. Jpg

ESG-kursus

På Nyborg Strand arbejder vi målrettet med bæredygtighed i alle dele af vores forretning og vi ønsker at være transparente omkring vores indsatser og udledninger. Derfor kommer vi også til at stille (flere) krav til leverandører og samarbejdspartnere om transparens og rapportering. Vi ved, at de krav, som vi kommer til at indføre, kan virke som en uoverkommelig opgave for mindre virksomheder at skulle forholde sig til og handle på. Men vores ambition er ikke at skabe barrierer, men snarere at fungere som støttepiller og partnere på rejsen. 

Derfor har vi tilrettelagt et ESG-kursus på 3 dage, som vi gerne vil tilbyde ganske gratis. Vi ser kurset som en bro, der kan forbinde vores ambitioner med virkeligheden for vores leverandører/samarbejdspartnere. 

Begrænset antal pladser

Det er gratis at deltage, men vi har et begrænset antal pladser. Du forpligter dig til at deltage på alle 3 dage for at sikre mulighed for netværk og vidensdeling på tværs. Af samme årsag ser vi gerne, at det er den samme person, der repræsenterer virksomheden alle 3 dage.  
Vi opkræver et no-show fee på 500,- pr. dag ved udeblivelse. 

Se også