Konferencecenter

Voksne

fra 13 og op efter

Deltagere

Børn

4-12 år

Baby

0-3 år

Personlig information

*Felter skal udfyldes

Personlig information

*Felter skal udfyldes

Mødepakker

Stort udvalg med alt, hvad du har brug for.

Lokaleoversigt

35 møde- og konferencelokaler

Faciliteter

Spa & fitness, gratis udlån af cykler og mere.

Teambuilding

Gør teambuilding til en del af dit møde.

Firmaarrangementer

Vi sørger for alt til jeres fest her

Kontakt

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Konferencecenter

I mere end 120 år har vi været hele Danmarks mødested, og vi lover – og ikke mindst leverer – skønne rammer, masser af velsmag og naturligvis personlig betjening, når du vælger Nyborg Strand som dit konferencecenter.

Vi er et af landets største konferencehoteller, og vi har årtiers erfaring med at afvikle både store og små konferencer – men vi lover, at du aldrig bliver et nummer i køen eller forsvinder i mængden. Uanset størrelse. Vi sætter nemlig en ære i at give vores gæster en god oplevelse – og ikke mindst vise, at gæstfrihed er en grundsten på Nyborg Strand.

Vi har plads til store og små konferencer, om det er endagsbegivenheder eller inkluderer overnatning. Vi er et konferencehotel, der rummer såvel seriøsitet som socialt samvær.

Lad os lægge rammer til din næste konference.

En beliggenhed midt i landet

Som konferencecenter på Fyn har vi beliggenheden med os, når I skal mødes fra nær og fjern. Med vores placering midt i landet er det til at komme frem til for de fleste gæster, og vi har i dén grad infrastrukturen med os.

Vi ligger i gåafstand fra Nyborg Station, vi ligger to minutter fra E20, og vi har 600 parkeringspladser lige ved døren. Vi har også 10 ladestandere, så dine konferencegæster let kan lægge rækkeviddeangsten fra sig.

Vi håber, du synes, det er hårdt at forlade Nyborg Strand – men det er i hvert fald let at komme hertil.

Kontakt os, og kom godt videre

Ring eller skriv til vores dygtige konferencekoordinatorer. De sidder klar til at hjælpe dig godt videre på vejen med en vellykket konference.

Kontakt os for en uforpligtende snak om dine muligheder. Du kan sende en forespørgsel øverst på denne side eller finde flere kontaktmuligheder via linket nedenfor

Kontakt

I forbindelse med din konference