Vianomo 3

Digitale navneskilte

Digitale navneskilte

Et genialt og bæredygtigt alternativ til de klassiske navneskilte i papir og plastik.

VIANOMO Nametag er et danskudviklet digitalt navneskilt, som du kan gøre brug af til dit næste arrangement. Navneskiltet er lavet af bæredygtige materialer og displayet af elektronisk blæk, der giver mulighed for løbende at opdatere indholdet på navneskiltene. Navneskiltene kommer med en tilhørende keyhanger, som fås i forskellige farver, hvis der er behov for at kategorisere de forskellige deltagere.

Bæredygtigt

Du gør noget godt for miljøet ved at erstatte de klassiske engangsnavneskilte i papir og plastik med vores digitale løsning, der kan bruges igen og igen, og er lavet af genbrugte plastflaske og genbrugte materialer fra detailbranchen.

Nemt og fleksibelt

Du kan nemt opdatere indholdet på navneskiltene – også efter, de er udleveret. Og der kan stå meget mere end bare et navn på. Det kan også bruges til at vise bordplan, gøre opmærksom på en ændring i programmet, guide til break-outs og meget mere.

Du støtter et godt formål

Når du vælger vores digitale navneskilte, donerer vi et fast beløb til Kirkens Korshær, hvor vi sammen giver en håndsrækning til nogen, der virkelig har brug for det. I 2024 støtter vi varmestuerne i Odense.

Møder og konferencer

Sal C+B (7)
Lokaleoversigt
Læs mere
Nyborg Strand 46
Mødepakker
Læs mere
21040 Hotel Nyborg Strand 101
Faciliteter
Læs mere
85 Nyborgstrand
Firmaarrangementer
Læs mere
Nyborg Strand 70
Ansvarlighed
Vores ansvarlighed