Vianomo 3

Digitale navneskilte

Digitale navneskilte

Et genialt og bæredygtigt alternativ til de klassiske navneskilte i papir og plastik.

 

VIANOMO Nametag er et danskudviklet digitalt navneskilt, som du kan gøre brug af til dit næste arrangement. Navneskiltet er lavet af bæredygtige materialer og displayet af elektronisk blæk, der giver mulighed for løbende at opdatere indholdet på navneskiltene.

 

Navneskiltene kommer med en tilhørende keyhanger, som fås i forskellige farver, hvis der er behov for at kategorisere de forskellige deltagere.

 

Pris for leje af navneskilt pr. person afhænger af antal. Send os en forespørgsel på salg@nyborgstrand.dk, hvis du er interesseret. 
For hvert navneskilt, vi lejer ud, donerer vi 10 kr. til et velgørende formål i samarbejde med Kirkens Korshær.
I 2024 går støtten til Kirkens Korshærs varmestuer på Fyn. 


I 2023 støttede vi Kirkens Korshærs projekt "Hjælp til skolestart" og donerede 18.570,- til det projekt, som alle jer, der har valgt vores digitale navneskilte har bidraget til. 

Bæredygtigt

Du gør noget godt for miljøet ved at erstatte de klassiske engangsnavneskilte i papir og plastik med vores digitale løsning, der kan bruges igen og igen, og er lavet af genbrugte plastflaske og genbrugte materialer fra detailbranchen.

Nemt og fleksibelt

Du kan nemt opdatere indholdet på navneskiltene – også efter, de er udleveret. Og der kan stå meget mere end bare et navn på. Det kan også bruges til at vise bordplan, gøre opmærksom på en ændring i programmet, guide til break-outs og meget mere.

Du støtter et godt formål

Når du vælger vores digitale navneskilte støtter du samtidig et godt formål og giver en håndsrækning til børn, der virkelig har brug for det.

Se også