Vianomo 3

Digitale navneskilte

Digitale navneskilte

Et genialt og bæredygtigt alternativ til de klassiske navneskilte i papir og plastik.

 

VIANOMO Nametag er et danskudviklet digitalt navneskilt, som du kan gøre brug af til dit næste arrangement. Navneskiltet er lavet af bæredygtige materialer og displayet af elektronisk blæk, der giver mulighed for løbende at opdatere indholdet på navneskiltene.

 

Navneskiltene kommer med en tilhørende keyhanger, som fås i forskellige farver, hvis der er behov for at kategorisere de forskellige deltagere.

 

Pris for leje af navneskilt pr. person pr. gang 25,-
For hvert navneskilt, vi lejer ud, donerer Nyborg Strand 10 kr. til et velgørende formål.


I 2023 har vi valgt at støtte deres projekt "Hjælp til skolestart", som Kirkens Korshær står bag. Det betyder, at vi ved udgangen af året sender en donation afsted til projektet, som din virksomhed er med til at støtte, når I vælger vores digitale navneskilte til jeres arrangement.

Bæredygtigt

Du gør noget godt for miljøet ved at erstatte de klassiske engangsnavneskilte i papir og plastik med vores digitale løsning, der kan bruges igen og igen, og er lavet af genbrugte plastflaske og genbrugte materialer fra detailbranchen.

Nemt og fleksibelt

Du kan nemt opdatere indholdet på navneskiltene – også efter, de er udleveret. Og der kan stå meget mere end bare et navn på. Det kan også bruges til at vise bordplan, gøre opmærksom på en ændring i programmet, guide til break-outs og meget mere.

Du støtter et godt formål

Når du vælger vores digitale navneskilte støtter du samtidig et godt formål og giver en håndsrækning til børn, der virkelig har brug for det.

Se også