Konferenceophold

Voksne

fra 13 og op efter

Deltagere

Børn

4-12 år

Baby

0-3 år

Personlig information

*Felter skal udfyldes

Personlig information

*Felter skal udfyldes

Mødepakker

Stort udvalg med alt, hvad du har brug for.

Lokaleoversigt

35 møde- og konferencelokaler

Faciliteter

Spa & fitness, gratis udlån af cykler og mere.

Teambuilding

Gør teambuilding til en del af dit møde.

Firmaarrangementer

Vi sørger for alt til jeres fest her

Kontakt

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Konference med overnatning på Fyn

I de seneste 120 år har vi været hele Danmarks mødested, og vi lover – og leverer – gæstfrihed, professionalisme og personlig betjening, et væld af velsmag – og ikke mindst mulighed for et godt konferenceophold.

Vi har årtiers erfaring med at afvikle konferencer, og vi ved, hvad kombinationen af konference og overnatning kan medføre. Et konferenceophold på Nyborg Strand tilfører nogle fine elementer til en dag, som ellers står i faglighedens tegn.

Med god tid, flere adspredelser og ikke mindst en aften til uformelt samvær får I mulighed for at komme mere i dybden – med både dagsorden, samvær og netværk.

Flyt bagkanten, og få et langt større udbytte.

Ansvar på agendaen

Nyborg Strand er et stort sted, som har mulighed for at gøre nogle forskelle, og det er et ansvar, vi er meget bevidste om. Vi prøver hele tiden at gøre tingene bedre – både reducere vores negative aftryk på planeten og øge vores positive aftryk i det omkringliggende samfund.

 

Derfor er vi i en konstant proces med at optimere og renovere, så vi bruger mindst muligt energi. En proces, som nok aldrig slutter – men som vi trods alt er kommet et stykke vej med. I vores køkkener arbejder vi også med et konstant kig på klodens udfordringer. Vi arbejder også med velgørende organisationer og forsøger at hjælpe, hvor vi kan.

 

Vi tager et socialt ansvar – både i forhold til vores ansatte og samfundet omkring os. Mange mennesker har deres daglige gang på Nyborg Strand, og vi finder gerne en plads til folk, som ellers har svært ved at finde en. Vi er et rummeligt sted i både kvadratmeter og tilgang, og vi har plads til folk med udfordringer.

 

Vi forholder os naturligvis ydmygt i forhold til vores indsats, og vi ved, at vi stadig har et stykke vej endnu – men det er en vej, vi ser frem til at gå.

Læs mere

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Personlig information

*Felter skal udfyldes

I forbindelse med din konference