Golf

Golfophold

Fra 1.099,-

pr. person i delt dobbeltværelse

Property 1=Calendar

Kan bookes alle ugens dage

Ophold /

Golfophold

Oplev det perfekte golfophold på Nyborg Strand

Udforsk den Sct. Knuds' flotte golfbane i smukke omgivelser, hvor du kan booke et golfophold og nyde en uforglemmelig oplevelse på Nyborg Strand. Du kan også give et golfophold som den perfekte gave til golfentusiasten. Hos os kan du kombinere et dejligt hotelophold med et greenfee til Sct. Knuds – en af de bedste golfbaner på Fyn.

 

Vi er nemlig så heldige at have et solidt samarbejde med golfklubben, og gennem tiden har mange af vores gæster gennemgået de forskellige huller, når de har sat sig til bords på Nyborg Strand. Der er faktisk også en del at tale om, for banen er både udfordrende og overkommelig – og så er den ikke mindst usædvanligt smuk.

 

Booker du et golfophold med os, behøver du ikke tænke på andet put, chips og drives, for vi skal nok stå for alt det andet. Vi lover fine værelser, god mad og sød betjening – og ikke mindst kort afstand til golfbanen, som ligger kun tre kilometer herfra. Scoren kan vi ikke garantere.

 

Opholdet inkluderer:

  • Overnatning i superior dobbelt- eller enkeltværelse
  • Greenfee til Sct. Knuds Golfklub
  • En lille overraskelse til golfbanen
  • Morgenbuffet med havudsigt
  • Fri adgang til vores 500 m2 store Spa & Fitness
  • Gratis parkering og fri udlån af cykler

Greenfee til historiske Sct. Knuds

“Blød som et tæppe”. Det er hvad golfspillerne på Sct. Knuds Golfklub siger om banens fairway – og der er noget om snakken. Golfbanen, som er smukt beliggende ved Nyborg Fjord, blev anlagt med et tårnhøjt ambitionsniveau i 1954 og blev dengang én af kun 12 baner på landsplan.

 

Banen er i sin tid designet af engelske Charles Kenneth Cotton, hvis pen har stået fadder til et hav af anerkendte golfbaner kloden over, og Sct. Knuds ligger stadig på en 5.-6.-plads, når de danske baner rangeres.

 

Golfbanen er virkelig smuk – og klassisk britisk i sin udformning – og du får elementer af skov, park og kyst fint fordelt ud over de 18 huller. Nogle af dem løber langs skoven gennem et plantageområde. Andre løbet helt tæt langs Nyborg Fjord. Landskabet og vestenvinden spiller en aktiv rolle i banens mange udfordringer, men Sct. Knuds er også en bane, hvor de fleste i et eller andet omfang kan være med. Banen er nemlig god og varierende, når det gælder layoutet og længden på de forskellige huller. Banen er blandt andet også blevet brugt ved Race to Thailand i 2019 og 2020.

Golf med overnatning og tæt på havet

Lad Nyborg Strand skabe de perfekte rammer for din lille golfferie i Danmark. Vores golfophold kombinerer et klassisk hotelophold med én greenfee til Sct. Knuds Golfklub, som ligger kun tre kilometer herfra.

 

Vi har et væld af dejlige værelser – og en række værelsestyper, som du kan vælge mellem, når du booker dit ophold med golf. Hvis du har lyst til noget helt andet, når du kommer hjem fra golfbanen, kan du også frit benytte dig af vores 500 m2 store Spa & Fitness-område. Her finder du et fint udvalg af saunaer, kolde og varme bassiner, loungeområder og ikke mindst forskellige fitnessudstyr.

 

Det er nemlig ikke helt dumt at kombinere et golf- og spa-ophold, når de trætte muskler trænger til at spænde af.

En fuldendt oplevelse ved Nyborg Strand

Selvom golfspillet står øverst på dagsordenen, har Nyborg Strand meget mere at byde på. Naturen omkring hotellet er fantastisk, og stierne gennem skovene er absolut et besøg værd. Vi giver gerne gode råd om ruter og tilbyder også cykler til udlejning, hvis du foretrækker en tur på to hjul.

 

Hvis du ikke er i humør til at udforske naturen eller vejret ikke arter sig, er hotellet selv en skøn oase. Vores gange er alt andet end kedelige, prydet med værker af store danske og internationale kunstnere. Hotellets arkitektur og indretning indbyder til afslapning – måske i en dansk designklassiker.

Lokaler 240219 134128
Brunch 03
Nyborg Strand 12
44 Nyborgstrand
Sct. Knuds Hul 12 1000X650
Husk at booke din golftid først

Vi anbefaler, at du på forhånd sikrer dig en plads på golfbanen på den dato, du ønsker at booke dit golfophold hos os. Så er du sikker på, at der både er ledigt på Nyborg Strand og på golfbanen. Når du ankommer til Nyborg Strand, får du voucheren til Sct. Knuds Golfbane, som bruges som betaling.

Sådan booker du din golftid

Når du køber vores golfophold, får du en voucher til Sct. Knuds Golfbane ved ankomst. Vi anbefaler, at du på forhånd har sikret dig en plads på golfbanen på den dato, du ønsker at booke et golfophold hos os, så du er sikker på, at der både er ledigt på Nyborg Strand og på golfbanen. 

Book din tid på forhånd via Golfbox nedenfor. 

Giv et gavekort

Forkæl en, du har kær, med et gavekort til Nyborg Strand

Køb gavekort

Øvrige opholdstyper

Book dit ophold