Golf

Golfophold

Fra 1.099,-

Pr. person

Property 1=Calendar

Kan bookes alle ugens dage

Ophold /

Golfophold

Har du lyst til at udfordre din golfpartner eller -venner på en anden golfbane end den, I plejer at spille på? Eller leder du efter den perfekte gave til golfelskeren? Tag på golfophold hos Nyborg Strand. Her kan du kombinere et dejligt hotelophold med en greenfee til Sct. Knuds – en af de bedste golfbaner på Fyn. 

 

Riv et par dage ud af kalenderen, sving golfkøllen og indånd den velkendte duft af nyslået græs. Et golfophold på Nyborg Strand kan i den grad anbefales. Vi er placeret tæt på smuk natur og en fantastisk strand. Så når dagen er omme, og I har været ude på greenen hele dagen, kan I komme hjem på hotellet og nyde godt af vores skønne omgivelser. 

 

Greenfee til Sct. Knuds

“Blød som et tæppe”. Det er hvad golfgængerne på Sct. Knuds Golfklub siger om klubbens fairway. Golfbanen, som er smukt beliggende ved Nyborg Fjord, er god og varierende. Både når det gælder layout og også længden på de forskellige huller. Desuden har banen mange gode og udfordrende huller. Nogle af dem løber langs skoven gennem et plantageområde. Andre løbet hele tæt ude ved Nyborg Fjord. Banen er ikke specielt lang men alligevel udfordrende. Så hvis du vil komme i klubhuset med en god score, så er det med at have tungen lige i munden. 

Golfbanen i Sct. Knuds Golfklub er fra 1954, hvilket gør den til en af Danmarks ældste baner. Og banen er blandt andet blevet brugt ved ved Race to Thailand i 2019 og 2020.

 

Golfophold med overnatning

Lad Nyborg Strand skabe de perfekte rammer for din ferie. Vores golfophold kombinerer et klassisk hotelophold med én greenfee til Sct. Knuds.

Når du overnatter på ét af vores dejlige hotelværelser, så har du udsigt til storebælt eller hotellets park. Hvis du har lyst til ekstra forkælelse, når I er hjemvendt fra golfbanen, så har kan I også frit benytte jer af vores 500 m2 store Spa & Fitness-område. 

Vi glæder os til at tage godt imod jer. Og hvis der mangler det mindste, så tøv endelig ikke med at spørge vores søde personale til råds. På den måde kan vi bedst muligt sikre, at I får det optimale ophold – præcis som I ønsker det.

Sct. Knuds Hul 12 1000X650
21040 Hotel Nyborg Strand 85
21040 Hotel Nyborg Strand 101
Opholdet inkluderer
  • Greenfee til  Sct. Knuds Golfklub
  • En lille overraskelse til golfbanen
  • Overnatning i superior dobbelt eller enkeltværelse
  • Fri adgang til vores 500 m2 store Spa & Fitness
  • Morgenbuffet
Sådan booker du din golftid

Når du køber vores golfophold, får du en voucher til Sct. Knuds Golfbane ved ankomst. Vi anbefaler, at du på forhånd har sikret dig en plads på golfbanen på den dato, du ønsker at booke et golfophold hos os, så du er sikker på, at der både er ledigt på Nyborg Strand og på golfbanen. 

Øvrige opholdstyper

Book opholdet her