Fremgangsmåde
Opløs gær i lunken vand og tilsæt de øvrige ingredienser. Dejen røres sammen (gerne på røremaskine) til den er glat og elastisk. Bliv ved med at røre til du kan strække dejen så meget, at du kan se skyggen af dine fingre igennem den. Lad dejen hvile på bordet med et klæde over i 15 min.
Slå dejen op ved at vende siderne på dejen ind under midten i et aflangt stykke. Lad den herefter hæve i 30 min.
Lav brunsvigermassen i en blender, mens dejen hæver.
Rul dejen ud og læg den på en bradepande.
Tilføj brunsvigermassen og lad den hæve i 30-34 min.
Bag ved 15 min. i 210 grader.
Vi anbefaler, at du laver din egen kagecreme til brunsvigermassen. Pisk mælk og æg let sammen i en tykbundet gryde. Pisk sukker, majsstivelse og vanilje i gryden. Bring blandingen i kog under piskning og kog cremen ved jævn varme, stadig under omrøring i ca. 3 min. Hæld cremen i en skål og tildæk den med film helt nede ved cremen, så den ikke danner skind. Lad cremen køle af.