Velkommen i Restaurant Stranden, der drives af vores dygtige kokke- og tjenerelever. Eleverne står bag de forskellige retter og har nøje udvalgt de anbefalede vine. Velbekomme.
Denne menu gælder fra august 2025.
Annas forret
Dagens smørstegte fisk - dampet musling - luftig blåmuslingsauce - fennikel - grillet purløgsolie
Chateau Guiraud Bordeaux Blanc, Sauternes, Bordeaux 98,- / 548,-
Annas veganske forret
Symfoni af beder - solbær - rugbrødschips med trøffelolie
Chardonnay, Bourgogne Blanc, Cecile Paquet, Bourgogne 98,- / 488,-
Malthes mellemret
Ceviche af makrel med citron & æbleeddike - kapers - græskarkerner - bitre salater
Riesling Kabinett, Groebe, Rheinhessen 88,- / 438,-
Victors vegetarisk hovedret
Bagt knoldselleri - kapers - græskarkerner - bitre salater
Le Pigeur Fou, Domaine de la Cottelleraie, Loire 98,- / 548,-
Victors hovedret
Farseret vagtel - stegte svampe - kål - knoldselleri - cognacsauce
Le Pigeur Fou, Domaine de la Cottelleraie, Loire 98,- / 548,-
Mads’ dessert
Tarte tatin af danske æbler - is med æblecider - citronverbena - sprød tuille
Chateau du Mont, Saint Croix du ‘Mont, Bordeaux 88,-
2 retter
kr. 298,-
3 retter
kr. 368,-
4 retter
kr. 418,-
5 retter
kr. 468,-
Simons snacks
Røget andecarpaccio - hasselnøddemayo - dansk øko ost Andelevermousse - crouton - syltede stikkelsbær
kr. 38,-
NV Blanc de Noirs, Robert Barbichon, Champagne 118,- / 878,-
Ostebræt med danske Arla Unika oste og hjemmelavet garniture
En ost kr. 68,- Herefter kr. 20,- pr. stk
Pineau de Charentes, Château de Beaulon, Charentes 88,-
Emmas søde fristelser med tre slags petit four
kr. 48,-