Velkommen i Restaurant Stranden, der drives af vores dygtige kokke- og tjenerelever. Eleverne står bag de forskellige retter og har nøje udvalgt de anbefalede vine. Velbekomme.
Denne menu gælder fra maj 2025.
Melissas forret
Skindstegt sandart - smørsauteret spinat - havtorn beurre blanc
2020 Pinot Blanc “Kritt”, Marc Kreydenweiss, Alsace 88,- / 448,-
Silkes vegetariske forret
Asparges i variation - fermenteret hvidløg - sauce mousseline
2022 Grüner Veltliner “Nussberg”, Weingut Wieninger, Wien 88,- / 458,-
Andreas’ mellemret
Kaninragôut - sprød butterdej - ramsløg
2020 Spätburgunder, Weingut Kranz, Pfalz 98,- / 458,-
Mangals hovedret
Mørbrad af velfærdsgris - fynske grøntsager - morkelsauce - persillekartofler
2015 Crianza “Colección”, Bodegas Luzón, Jumilla 88,- / 865,-
Frederiks dessert
Panna Cotta - rabarber - mazarin - tuille
Voület “Casorzo”, Vinum, Piemonte 78,-
2 retter
kr. 298,-
3 retter
kr. 368,-
4 retter
kr. 418,-
5 retter
kr. 468,-
Melissas snacks
Silderogn - krebsehaler - sprød tang
kr. 38,-
Økologisk rom, lime, mango, IPA New England Anarkist 98,-
Ostebræt med danske Arla Unika oste og hjemmelavet garniture
En ost kr. 68,- Herefter kr. 20,- pr. stk
Ch. Beaulon, Pineau des Charentes Ruby 5 år, Charentes 88,-
Emmas søde fristelser med tre slags petit four
kr. 48,-