Nyborg Strand 3

Menukort i Restaurant Stranden

Menukort i Restaurant Stranden

Velkommen i Restaurant Stranden, der drives af vores dygtige kokke- og tjenerelever. Eleverne står bag de forskellige retter og har nøje udvalgt de anbefalede vine. Velbekomme.

Denne menu gælder fra august 2025.

Vælg mellem

Annas forret

Dagens smørstegte fisk - dampet musling - luftig blåmuslingsauce - fennikel - grillet purløgsolie

Chateau Guiraud Bordeaux Blanc, Sauternes, Bordeaux 98,- / 548,-

Annas veganske forret

Symfoni af beder - solbær - rugbrødschips med trøffelolie

Chardonnay, Bourgogne Blanc, Cecile Paquet, Bourgogne 98,- / 488,-

Malthes mellemret

Ceviche af makrel med citron & æbleeddike - kapers - græskarkerner - bitre salater

Riesling Kabinett, Groebe, Rheinhessen 88,- / 438,-

Victors vegetarisk hovedret

Bagt knoldselleri - kapers - græskarkerner - bitre salater

Le Pigeur Fou, Domaine de la Cottelleraie, Loire 98,- / 548,-

Victors hovedret

Farseret vagtel - stegte svampe - kål - knoldselleri - cognacsauce

Le Pigeur Fou, Domaine de la Cottelleraie, Loire 98,- / 548,-

Mads’ dessert

Tarte tatin af danske æbler - is med æblecider - citronverbena - sprød tuille

Chateau du Mont, Saint Croix du ‘Mont, Bordeaux 88,-

Priser

2 retter

kr. 298,-

3 retter

kr. 368,-

4 retter

kr. 418,-

5 retter

kr. 468,-

Ekstra fristelser

Simons snacks

Røget andecarpaccio - hasselnøddemayo - dansk øko ost Andelevermousse - crouton - syltede stikkelsbær

kr. 38,-

NV Blanc de Noirs, Robert Barbichon, Champagne 118,- / 878,-

Ostebræt med danske Arla Unika oste og hjemmelavet garniture

En ost kr. 68,- Herefter kr. 20,- pr. stk

Pineau de Charentes, Château de Beaulon, Charentes 88,-

Emmas søde fristelser med tre slags petit four

kr. 48,-