Velkommen i Restaurant Stranden, der drives af vores dygtige kokke- og tjenerelever.
Eleverne står bag de forskellige retter og har nøje udvalgt de anbefalede vine. Velbekomme.
Emmas forret
Symfoni af forskellige muslinger og variation af friske ærter
2022 Chardonnay, Leithaberg, Heinrich, Burgenland, Østrig
Mads & Balders forret
Krebsehaler i ravioli med forårssvampe og morkel glace
2019 Pinot Noir, Les Combes, Pierre Naigeon, Bourgogne, Frankrig
Melissas veganske forret
Brændenældesuppe med asparges
2020 Solaris, Dyrehøj Vingaard, Røsnæs, Danmark
Frederik & Balders hovedret
Dagens friske fangst bagt med krydderurter Serveres med spæde grøntsager, champagne beurre blanc og nye kartofler
2022 Pouilly Fumé, Guy Saget, Loire, Frankrig
Mangal, Peter & Emmas dessert
Jordbærparfait med bær, hyldeblomst, sprød sukkertuile og knust sukkertang
Pineau des Charentes 5 års Blanc, Cognac, Frankrig
2 retter
kr. 298,-
3 retter
kr. 358,-
4 retter
kr. 408,-
5 retter
kr. 448,-
Emma & Balders snacks
To østers med estragonmignonette, crudité, hyldeblomst, agurk og æble
kr. 38,-
Ostebræt med danske Unika oste og hjemmelavet garniture
En ost kr. 68,- To oste kr. 88,- Herefter kr. 20,- pr. stk
Pinot Gris, Clos St. Urbain, Domaine Zind-Humbrecht, Alsace, Frankrig
Emmas søde fristelser med tre slags petit four
kr. 48,-