Firmafest med overnatning

21040 Hotel Nyborg Strand 2

Hold jeres firmafest hos Nyborg Strand

Ryst posen, vink farvel til hverdagens faste rammer, og invitér dine kollegaer på en flot firmafest med overnatning på Nyborg Strand. I mere end 120 år har vi været hele Danmarks mødested, og vi har årtiers erfaring med denne type fester og firmaophold.

 

Vores opskrift på succes er ret enkel. Én del dejlige omgivelser til én del godt værtskab. Tilsæt stemningsfulde lokaler, mad og drikke med masser af velsmag og ikke mindst en god hotelseng få skridt fra festen – et voilà, så har du en flot firmafest, I sent glemmer.

 

Vi kan skabe rammerne om alt fra en uformel fest med fadøl og fællessange til en gennemført gallaaften med gourmetoplevelser og gode vine. Vores dygtige koordinatorer er mestre i at få enderne til mødes – og ikke mindst at få omsat dine løse ønsker til uforglemmelige fester.

 

Når I holder jeres firmafest på Nyborg Strand, skal I kun tænke på påklædning. Resten sørger vi for.

Ansvar på agendaen

Nyborg Strand er et stort sted, som har mulighed for at gøre nogle forskelle, og det er et ansvar, vi er meget bevidste om. Vi prøver hele tiden at gøre tingene bedre – både reducere vores negative aftryk på planeten og øge vores positive aftryk i det omkringliggende samfund.

 

Derfor er vi i en konstant proces med at optimere og renovere, så vi bruger mindst muligt energi. En proces, som nok aldrig slutter – men som vi trods alt er kommet et stykke vej med. I vores køkkener arbejder vi også med et konstant kig på klodens udfordringer. Vi arbejder også med velgørende organisationer og forsøger at hjælpe, hvor vi kan.

 

Vi tager et socialt ansvar – både i forhold til vores ansatte og samfundet omkring os. Mange mennesker har deres daglige gang på Nyborg Strand, og vi finder gerne en plads til folk, som ellers har svært ved at finde en. Vi er et rummeligt sted i både kvadratmeter og tilgang, og vi har plads til folk med udfordringer.

 

Vi forholder os naturligvis ydmygt i forhold til vores indsats, og vi ved, at vi stadig har et stykke vej endnu – men det er en vej, vi ser frem til at gå.