I Bistroen pÃ¥ Nyborg Strand kan du nyde en lækker frokost eller middag fremstillet af gode, friske og lokale rÃ¥varer. Vores spisested, Bistroen, er kendt for sin gode mad og ikke mindst den hyggelige stemning - en god kombination af bar, brasserie og restaurant.Â
Bistroen er åben alle dage fra 11.30-16.00 + 17.00-23.45 (køkkenet lukker kl. 21.45).
Book bord onlineVi har Det Økologiske Spisemærke i bronze - din garanti for 30-60% økologi.
Vores madkonceptBistroen har vundet prisen som Byens Bedste Spisested i Nyborg. Det er vi enormt stolte af - og det er en kæmpe anerkendelse af Bistroen og vores dygtige kolleger, der hver dag gør sig umage for at skabe fantastiske (mad)oplevelser for vores gæster.Â
Besøger du os i de lunere mÃ¥neder, er du velkommen til at trække ud pÃ¥ vores hyggelige terrasse, hvor du bÃ¥de kan nyde et lækkert mÃ¥ltid eller en kølig drink, som baren i Bistroen naturligvis ogsÃ¥ er leveringsdygtig i.Â
I Bistroen kan du nyde en lækker menu og tage for dig i salatbaren, som er med i prisen, når du bestiller en hovedret.
På Nyborg Strand ønsker vi at tilbyde vores gæster en mere bæredygtig tilgang til gastronomi. Det betyder, at vores menu er tilrettelagt ud fra sæsonen - og at vores råvarer i videst muligt omfang er lokale. Det gør dog ikke spor, når man er velsignet med så gode leverandører på sit dørtrin, som vi er.
Det meste af vores grønt kommer fra naboen på Rosilde Højgaard, mens kød og fjerkræ kommer fra nogle lokale leverandører, som kan og vil noget med deres produkter.
Er du allergisk over for visse fødevarer eller ønsker du at spise vegetarisk? I Bistroen har vi stor fokus på at tilpasse vores retter efter diverse allergener og kostpræferencer. Så spørg en af vores tjenere, så sørger de for at finde en ret, der passer til dine ønsker.
Uanset hvilken ret du vælger at sætte tænderne i, kan du være sikker på, at maden er tilberedt med omtanke.
Den 5. februar 1985 var startskuddet til det, der skulle vise sig at blive en lang tradition. Noget, som vi på Nyborg Strand især er kendt for blandt de lokale, er nemlig vores højreb. Hver aften fra kl. 17.00 tilbyder vi lækker oksehøjreb ad libitum med bagt kartoffel eller pommes frites, franske ærter, hjemmelavet bearnaise, pommes pailles og dejlige salater.
Kom forbi Bistroen, og gør som så mange andre af vores gæster. Spis dig glad og mæt i god, hjemmelavet mad.
Vi er et sted med stærke traditioner – men vi er meget mere end vores højreb og bearnaise. Vores menukort afspejler i høj grad bistro-tanken, som fokuserer på kvalitet over kvantitet i udvalget. Det kan vi i høj grad spejle os i, og for os betyder det også en balancegang mellem elskede klassikere og nye retter, der skal have chancen for at blive kommende favoritter.
I Bistroen får du retter, der  afspejler årstiderne. Nye såvel som gamle retter bærer altid præg af omtanke og umage – og ikke mindst det håndværk – der kendetegner vores køkken.
Velbekomme.