Design Uden Navn 2024 07 01T153939.705
Presse /

Nyborg Strand bygger ny værelsesfløj

Nyborg Strand bygger ny værelsesfløj

Nyborg Strand 1. juli 2024

Nyborg Strand Hotel & Konference udvider sin kapacitet med opførelsen af en ny værelsesfløj, som forventes at stå færdig i 2026. Bygningen kommer til at rumme 80-100 værelser fordelt på tre til fire etager, og vil imødekomme den stigende efterspørgsel på konferencer med overnatning.

Vandet, skoven og haverne danner nogle helt unikke rammer om Nyborg Strand, og opførelsen af den nye værelsesfløj, som får navnet ”Haven”, kommer kun til at forstærke følelsen af at have naturen helt tæt på. Samtidig kan hotellets gæster se frem til helt nye og moderne værelser, hvor kvalitet og komfort er i højsædet.

”Udvidelsen sker som følge af, at vi gennem de seneste år har oplevet en øget efterspørgsel på større konferencer og arrangementer med overnatningsmuligheder. Vi ser udvidelsen som en strategisk investering i fremtiden, og vi er stolte af at have en sund økonomi og en bestyrelse, der giver os mulighed for investeringer som denne,” udtaler Jan G. Larsen, direktør på Nyborg Strand

Den nye værelsesfløj er tegnet af Praksis Arkitekter, som også står bag projekter som Svinkløv Badehotel, VELUX Innovation House og Betty Nansen Teatret. Projektet vil danne en helhed af nyt og gammelt og opførelsen vil i vid udstrækning være centreret omkring et fokus på bæredygtighed, hvilket eksempelvis kommer til udtryk i anvendelsen af biogene materialer samt omtanke for ressourceforbrug og energioptimering. 

Den nye værelsesfløj opføres i forlængelse af det igangværende byggeri af nyt receptionsområde og et større loungeområde på Nyborg Strand. Det nye receptionsområde forventes færdig i oktober 2024 og loungeområdet i december 2025.

For yderligere spørgsmål kontakt direktør, Jan G. Larsen på jgl@nyborgstrand.dk eller 30615002.

Pressemeddelelser