NBS Bryllup 14

Voksne

fra 13 og op efter

Deltagere

Børn

4-12 år

Baby

0-3 år

Personlig information

*Felter skal udfyldes

Personlig information

*Felter skal udfyldes

Bryllupsmenu

Bryllupsmenu

Maden skal gerne være noget særligt til et bryllup – og det er den på Nyborg Strand.

Vi arbejder med lokale råvarer i sæson, og det gør bestemt ikke noget, når man ligger, hvor vi gør. Vi er nemlig velsignet med en række fantastiske bønder, producenter og leverandører her på egnen, hvor vores dygtige kokke omsætter de fantastiske råvarer til mindeværdige måltider.

Forret

Forretten markerer starten på jeres bryllupsmiddag og er det første indtryk af jeres helt særlige menu. Vi tilbyder et udvalg af forretter, der er nøje udvalgt for at imødekomme forskellige smagspræferencer og skabe den perfekte start på jeres festlige måltid.

Hovedret

Hovedretten udgør hjertet af jeres bryllupsmiddag - et øjeblik, hvor smag og elegance mødes ved bordet. Vores kokke har sammensat en række hovedretter med omhu, der spænder fra klassiske favoritter til spændende nye smagsoplevelser.

Dessert

Desserten er den perfekte afslutning på jeres bryllupsmenu og en sød afslutning på en mindeværdig aften. Vores dessertmenu byder på delikate søde fristelser, der vil forkæle jeres smagsløg og tilføje en ekstraordinær smagsoplevelse til jeres middag.

Foretter

Forret 1

Varmrøget dansk Skagen-laks fra bæredygtigt landopdræt
Dampede asparges, skaldyrs-mayo og krydderurtesalat
Hjemmebagt brød og smør

Forret 2

Fennikel-rimmet økologisk ørred fra Vejle
Ådal rødbedecroudité, syrlig honning-cremefraiche, råsyltede tyttebær
Rødløg og sennepsfrø, feldsalat og rustikke croutoner 

Forret 3

Letrøget dådyrbresaola fra Holckenhavn
Rygeostcreme, saltristede danske hasselnødder, æbler råsyltet under pres
Syltede rødløg, urtesalat og sprød øllebrødschips

Hovedretter

Hovedret 1

Rosategt kalvefilet stegt med gremolata
Friterede østershatte fra egen kaffegrumsproduktion
Forårsløg, squashsauté med tomat og løg, pommes rösti
Supremesauce med tomat og krydderurter

Hovedret 2

Rosa stegt gråandebryst og braiseret lår
Honning-timianbagte persillerødder sweet potato puré
Brændt julesalat med baconknas og urtesne, gastriksauce og pommes rösti

Hovedret 3

Mørbrad og braiseret kæbe af fynsk frilandsgris
Krydderurtecrust glaserede gulerødder med purløg, brændte løg
Selleripuré, sprøde flæskesvær, sauce af braiserelagen
Pommes rissolles med syltet sennep, rødløg og persille.

Desserter

Dessert 1

Hyldeblomstmousse i hasselnøddebisquit
Broken hyldebærgelé, bærperler
Saltristede hasselnødder, sprød tuile og praliné

Dessert 2

Solbærpocheret pære, hasselnøddemazarin, pisket chokoladecreme, brændt hvid chokolade, solbærcoulis og små solbærkys

Dessert 3

Trippel-chokoladebrownie, mandelcreme, kirsebær is, brændt mandelknas, kirsebærcoulis og perler

Ost

Tilføj en ekstra tallerken til din tre-retters bryllupsmiddag med en ostetallerken. Vores ostetallerken byder på danske økologiske oste, hjemmelavet syltetøj, oliven og hjemmebagt kerneknækbrød.

Bryllupskage

Vores dygtige bager står klar til at skabe den perfekte bryllupskage, der vil imponere både sanser og øjne. Vi snakker indgående med jer for at skræddersy kagen efter jeres smagsønsker, så bryllupskagen bliver et uforglemmeligt højdepunkt på jeres store dag.

Se også

Kan vi hjælpe dig?

Personlig information

*Felter skal udfyldes