Nyborg Strand 231016 183616

Voksne

fra 13 og op efter

Deltagere

Børn

4-12 år

Baby

0-3 år

Personlig information

*Felter skal udfyldes

Personlig information

*Felter skal udfyldes

Festmiddag

Festmiddag

September 2025

Forretter

Hvid fisk – creme fraiche – lime – prosecco – agurk – urter

Gravad skinkeinderlår – pære – citron/rosmarin infusion – blåskimmelost – honning

Mellemret

Rødbedetatar – gedefriskost – chips

Hovedretter

Kyllingebryst med sprødt skind – croquette af gris – sommergrønt – urter
Lys supreme mættet med urter samt pommes rissolées med persille og skalotteløg

Kalvespidsbryst – fløde-peberrodsauce – brændt blomkål – nye gulerødder med top
Urtemos med dild og purløg samt sauce a part

Ost      

Ostetallerken med danske økologiske oste – hjemmesylt – oliven – hjemmebagt kerneknækbrød

Desserter

Symfoni af årstidens bær – støbt hindbærparfait – italiensk brændt marengs – tuile 

Sprød butterdej – æble – kaffe – karamel – creme fraiche – vanilje

 

Oktober - december 2025

Forretter

Røget selleri – rimmet eller brændt laks – æble – fennikel – hasselnød

Rødbedetartar – syltede østershatte – røget dyrekølle – kapers – friskostcreme – chips

Mellemret

Varmrøget laks – skilt sauce – syltede rodfrugter – rogn

Hovedretter

Svinebryst – hokkaido – gulerod - koriander – honning – chili – sky sauce med safran og honning – saltbagte kartofler 

Kamfilet – vintergrønt – krydderurter – selleripure – bagte petitkartofler med urter – cremet sauce lavet på øl og fløde

Ost      

Ostetallerken med danske økologiske oste – hjemmesylt – oliven – hjemmebagt kerneknækbrød

Desserter

Chokoladekage – ganache – solbær – vanilje parfait – sprødt

Hasselnødmazarin – syltede blommer – vaniljeis

 

Januar - februar 2026

Forretter

Panna cotta på nordisk parmesan og knoldselleri – brændt løgsukker – rimmet kammusling – æble/koriander/bladselleri salsa

Meunièrestegt (og ovnbagt) torsk – kammuslingsouffle – æblesalsa – brunet salviesmør

Mellemret

Rødbedetartar – syltede østershatte – røget dyrekølle – kapers – friskostcreme – chips

Hovedretter

Langtidsstegt kalveyderlår – spicy tomathumus – tomatconfit – botaneløg – rosmarin

Confiteret kyllingelår – kalkunbacon – perleløg – urter – rødvinssauce – pommes bouillon

Ost      

Ostetallerken med danske økologiske oste – hjemmesylt – oliven – hjemmebagt kerneknækbrød

Desserter

Blommeclaufoutis (bagt i glas) – vanilje – hasselnøddeis – marsala (bagt marengs)

Mørdej – citron – fløde – vanilje – lakrids

Pris

Pris pr. person fra kr. 578,-

Ovenstående pris inkluderer tre retter, herunder forret, hovedret og dessert. Ønsker du en ekstra ret, herunder mellemret og/eller osteanretning tillægges der kr. 88,- pr. person pr. ret.

Prisen inkluderer en tre-retters menu med forret, hovedret og dessert.
Tilvælger du en ekstra ret (mellemret og/eller osteanretning) tillægges kr. 88,- pr. person pr. ret.

Information

Minimum 20 fuldt betalende personer.

Andre menuforslag

Nyborg Strand 40
Frokostbuffet
Se udvalg
MG 0918
Carverybuffet
Se udvalg
Nyborg Strand 56
Natmad
Se udvalg

Skal vi arrangere din næste fest?

Personlig information

*Felter skal udfyldes