Røget selleri – rimmet eller brændt laks – æble – fennikel – hasselnød
Rødbedetartar – syltede østershatte – røget dyrekølle – kapers – friskostcreme – chips
Varmrøget laks – skilt sauce – syltede rodfrugter – rogn
Svinebryst – hokkaido – gulerod - koriander – honning – chili – sky sauce med safran og honning – saltbagte kartofler
Kyllingebryst – vintergrønt – krydderurter – selleripure – bagte petitkartofler med urter – cremet sauce lavet på øl og fløde
Ostetallerken med danske økologiske oste – hjemmesylt – oliven – hjemmebagt kerneknækbrød
Chokoladekage – ganache – solbær – vanilje parfait – sprødt
Hasselnødmazarin – syltede blommer – vaniljeis
Panna cotta på nordisk parmesan og knoldselleri – brændt løgsukker – rimmet kammusling – æble/koriander/bladselleri salsa
Meunièrestegt (og ovnbagt) torsk – kammuslingsouffle – æblesalsa – brunet salviesmør
Rødbedetartar – syltede østershatte – røget dyrekølle – kapers – friskostcreme – chips
Langtidsstegt kalveyderlår – pommes rissoles – spicy tomathumus – tomatconfit – botaneløg – rosmarin
Confiteret kyllingelår – kalkunbacon – perleløg – urter – rødvinssauce – pommes bouillon
Ostetallerken med danske økologiske oste – hjemmesylt – oliven – hjemmebagt kerneknækbrød
Blommeclaufoutis (bagt i glas) – vanilje – hasselnøddeis – marsala (bagt marengs)
Mørdej – citron – fløde – vanilje – lakrids
Pris pr. person fra kr. 578,-
Ovenstående pris inkluderer tre retter, herunder forret, hovedret og dessert. Ønsker du en ekstra ret, herunder mellemret og/eller osteanretning tillægges der kr. 88,- pr. person pr. ret.
Prisen inkluderer en tre-retters menu med forret, hovedret og dessert.
Tilvælger du en ekstra ret (mellemret og/eller osteanretning) tillægges kr. 88,- pr. person pr. ret.
Minimum 20 fuldt betalende personer.