Ceviche af letsaltet økoørred fra Vejle Ådal, ørredrogn, havtorn, syltede rødløg, feldsalat, karse og røget mayo
Grillede hvide asparges med mousselinemayo, tallerkensmækkere, frissé og syltede sennepsfrø
Dansk velfærdsmørbrad og ristet krydderpølse af velfærdsgris fra Kæragergård, ramsløgpesto, marinerede Falsterlinser, forårsløg, spinat, pommes rösti og ølskysauce
Stegt filet af fynsk velfærdskalv, æble- og fennikelkompot, sommerkål med brunet smør og hasselnødder, sprøde pommes paille, nye danske kartofler og æble-kalvesky
Ostetallerken med danske økologiske oste, hjemmesylt, oliven og hjemmebagt kerneknækbrød
Blondie med rabarbersorbet, tryksyltet æble, Ruby chokoladekrystaller og æblecurd
Jordbær- og hvid chokolade panna cotta med hasselnøddecrumble, friske jordbær og puré
Hvid fisk – creme fraiche – lime – prosecco – agurk – urter
Gravad skinkeinderlår – pære – citron/rosmarin infusion – blåskimmelost – honning
Kyllingebryst med sprødt skind – croquette af gris – sommergrønt – urter
Lys supreme mættet med urter samt pommes rissolées med persille og skalotteløg
Kalvespidsbryst – fløde-peberrodsauce – brændt blomkål – nye gulerødder med top
Urtemos med dild og purløg samt sauce a part
Ostetallerken med danske økologiske oste, hjemmesylt, oliven og hjemmebagt kerneknækbrød
Symfoni af årstidens bær – støbt hindbærparfait – italiensk brændt marengs – tuile
Sprød butterdej – æble – kaffe – karamel – creme fraiche – vanilje
Pris pr. person fra kr. 578,-
Ovenstående pris inkluderer tre retter.
Vælg en forret, en hovedret og en dessert samt/eller en osteanretning. Hvis du ønsker at tilføje en fjerde ret, tillægges der 88 kr. pr. person.
Minimum 20 fuldt betalende personer.