Nyborg Strand 231016 183616

Voksne

fra 13 og op efter

Deltagere

Børn

4-12 år

Baby

0-3 år

Personlig information

*Felter skal udfyldes

Personlig information

*Felter skal udfyldes

Festmiddag

Festmiddag

April - Juni 2024

Forretter

Lufttørret skinke med asparges-mayo, aspargessalat, balsamicoperler, urter, ristede hasselnødder, hjemmebagt brød og smør 

Varmrøget dansk Skagen-laks fra bæredygtigt landopdræt dampede asparges, skaldyrs-mayo, krydderurtesalat hjemmebagt brød og smør

Hovedretter

Rosategt kalvefilet stegt med gremolata friterede østershatte fra eget kaffegrumsproduktion, forårsløg, squashsauté med tomat og løg, pommes rösti supremesauce med tomat og krydderurter 

Hopballe Mølle kyllingebryst med fyld af krydderurtesoufflé, på knuste kartofler med koldpresset rapsolie, hvidløg og krydderurter, grillet forsommergrønt, baconcrumble og kyllingeskysauce 

Ost      

Ostetallerken med danske økologiske oste, syltede nødder, oliven og hjemmebagt kerneknækbrød

Desserter

Hyldeblomstmousse i hasselnøddebisquit, broken hyldebærgelé, bærperler, saltristede hasselnødder, sprød tuile og praliné

Kærnemælks panna cotta, jordbærsalat med mynte, små jordbærkys, knas og jordbærgelé

 

Juli - September 2024

Forretter

Syltede hvide asparges, lufttørret skinke, krydderurte-mayo, ærteskud, hjemmebagt brød og smør

Koldrøget dansk økologisk Ørred fra Vejle Ådal, ærtecreme med rygeost, ørredrogn, krydderurtesalat, hjemmebagt brød og smør

Hovedretter

Rosategt kalvefilet, kantareller med skalotteløg, gratineret spidskål med gammelknas-ost, smørvendte gulerødder, madeirasauce og nye danske kartofler

Velfærds-kyllingebryst fra Rokkedal, ristede østershatte fra eget kaffegrumsproduktion, stegt hjertesalat med vinaigrette på honning fra egne bistader, blomkål med krydderurter og brunet smør, blomkål puré , kyllingeskysauce og persillekartofler

Ost      

Ostetallerken med danske økologiske oste, hjemmesylt, oliven og hjemmebagt kerneknækbrød

Desserter

Hvid chokolade panna cotta med solbærgelé, solbærsorbet og 70% chokoladekrystaller

Triple-chokolade brownie med saltkaramelcreme, vaniljeis, sommerbær og bærperler

 

Oktober - December 2024

Forretter

Fennikel-rimmet økologisk ørred fra Vejle Ådal, rødbedecroudité, syrlig honning-cremefraiche, råsyltede tyttebær, rødløg og sennepsfrø, feldsalat og rustikke croutoner

Letrøget dådyrbresaola fra Holckenhavn, rygeostcreme, saltristede danske hasselnødder, æbler råsyltet under pres, syltede rødløg, urtesalat og sprød øllebrødschips

Hovedretter

Rosastegt gråandebryst og braiseret lår, honning-timianbagte persillerødder, sweet potato puré, brændt julesalat med baconknas og urtesne, gastriksauce og pommes rösti

Mørbrad og braiseret kæbe af fynsk frilandsgris med krydderurtecrust, glaserede gulerødder med purløg, brændte løg, selleripuré, sprøde flæskesvær, sauce af braiserelagen og pommes risolees med syltet sennep, rødløg og persille.

Ost      

Ostetallerken med danske økologiske oste, hjemmesylt, oliven og hjemmebagt kerneknækbrød

Desserter

Solbærpocheret pære, hasselnøddemazarin, pisket chokoladecreme, brændt hvid chokolade, solbærcoulis og små solbærkys

Triple-chokolade brownie, mandelcreme, kirsebæris, brændt mandelknas, kirsebærcoulis og perler

Pris

Pris pr. person kr. 554,-

Ovenstående pris inkluderer tre retter.

Der er yderligere tillæg på kr. 88,- for oste-tallerken

Information

Minimum 20 fuldt betalende personer.

Andre menuforslag

Brunch 05
Brunch
Se udvalg
Nyborg Strand 39
Frokostbuffet
Se udvalg
MG 0918
Carverybuffet
Se udvalg
Nyborg Strand 56
Natmad
Se udvalg