Lufttørret skinke med asparges-mayo, aspargessalat, balsamicoperler, urter, ristede hasselnødder, hjemmebagt brød og smør
Varmrøget dansk Skagen-laks fra bæredygtigt landopdræt dampede asparges, skaldyrs-mayo, krydderurtesalat hjemmebagt brød og smør
Rosategt kalvefilet stegt med gremolata friterede østershatte fra eget kaffegrumsproduktion, forårsløg, squashsauté med tomat og løg, pommes rösti supremesauce med tomat og krydderurter
Hopballe Mølle kyllingebryst med fyld af krydderurtesoufflé, på knuste kartofler med koldpresset rapsolie, hvidløg og krydderurter, grillet forsommergrønt, baconcrumble og kyllingeskysauce
Ostetallerken med danske økologiske oste, syltede nødder, oliven og hjemmebagt kerneknækbrød
Hyldeblomstmousse i hasselnøddebisquit, broken hyldebærgelé, bærperler, saltristede hasselnødder, sprød tuile og praliné
Kærnemælks panna cotta, jordbærsalat med mynte, små jordbærkys, knas og jordbærgelé
Syltede hvide asparges, lufttørret skinke, krydderurte-mayo, ærteskud, hjemmebagt brød og smør
Koldrøget dansk økologisk Ørred fra Vejle Ådal, ærtecreme med rygeost, ørredrogn, krydderurtesalat, hjemmebagt brød og smør
Rosategt kalvefilet, kantareller med skalotteløg, gratineret spidskål med gammelknas-ost, smørvendte gulerødder, madeirasauce og nye danske kartofler
Velfærds-kyllingebryst fra Rokkedal, ristede østershatte fra eget kaffegrumsproduktion, stegt hjertesalat med vinaigrette på honning fra egne bistader, blomkål med krydderurter og brunet smør, blomkål puré , kyllingeskysauce og persillekartofler
Ostetallerken med danske økologiske oste, hjemmesylt, oliven og hjemmebagt kerneknækbrød
Hvid chokolade panna cotta med solbærgelé, solbærsorbet og 70% chokoladekrystaller
Triple-chokolade brownie med saltkaramelcreme, vaniljeis, sommerbær og bærperler
Fennikel-rimmet økologisk ørred fra Vejle Ådal, rødbedecroudité, syrlig honning-cremefraiche, råsyltede tyttebær, rødløg og sennepsfrø, feldsalat og rustikke croutoner
Letrøget dådyrbresaola fra Holckenhavn, rygeostcreme, saltristede danske hasselnødder, æbler råsyltet under pres, syltede rødløg, urtesalat og sprød øllebrødschips
Rosastegt gråandebryst og braiseret lår, honning-timianbagte persillerødder, sweet potato puré, brændt julesalat med baconknas og urtesne, gastriksauce og pommes rösti
Mørbrad og braiseret kæbe af fynsk frilandsgris med krydderurtecrust, glaserede gulerødder med purløg, brændte løg, selleripuré, sprøde flæskesvær, sauce af braiserelagen og pommes risolees med syltet sennep, rødløg og persille.
Ostetallerken med danske økologiske oste, hjemmesylt, oliven og hjemmebagt kerneknækbrød
Solbærpocheret pære, hasselnøddemazarin, pisket chokoladecreme, brændt hvid chokolade, solbærcoulis og små solbærkys
Triple-chokolade brownie, mandelcreme, kirsebæris, brændt mandelknas, kirsebærcoulis og perler
Pris pr. person kr. 554,-
Ovenstående pris inkluderer tre retter.
Der er yderligere tillæg på kr. 88,- for oste-tallerken
Minimum 20 fuldt betalende personer.
Buffet med kolde og lune retter, et udvalg af pålæg og oste, friskbagt brød, bagerens søde sager og fynske moste.
Se udvalgBuffet med kolde og lune retter, veganske retter, blandet salater, forskellige oste, friskbagt brød og bagerens søde sager.
Se udvalgBuffet med kolde og lune retter, veganske retter, blandet salater, forskellige oste, friskbagt brød og bagerens søde sager.
Læs mereBuffet med forskellig slags kød, kartofler, grøntsager, sauce, blandet salater, friskbagt brød og dessertbuffet.
Se udvalg