Frokostbuffeten gælder fra den 1. april til den 30. september 2025.
Dagens fisk af skånsom fangst bagt med honning og grov sennep, frisésalat, syrnet urtefløde og knasende boghvedekerner
Roastbeef af dansk oksehøjreb med peberfrugt-relish, sprøde croutoner, bagte løg og spirer
Spidskålsslaw med radicchio, ærter og æbler i sursød mayo
Vegansk bagt fennikel med karse, havtorn og hummus af danske kikærter og drys af ristede solsikkekerner
Dagens friske salater
3 slags danske oste med hjemmelavet garniture og kiks
Bagerens søde sager, desserter, kager og tærter
Hjemmebagt rugbrød, madbrød og øko-smør
Urtebagt dansk laks med håndpillede rejer, spinat, linser og urtepurésauce
Mignon af fynsk velfærdsgris med svampecreme og agurkesalat
Churrasco med sæsongrøntsager, ristede plantbites og chimichurri
Frokostbuffeten gælder fra den 1. oktober 2025 til den 31. marts 2026.
Dansk varmrøget laks med citronperler og krydderurter
hertil en creme med dild og bronzefennikel
Roastbeef af dansk oksehøjreb med pickles, pommes pailles og revet peberrod
Koldbagt hvid fisk med kapers, sylt og sæsonens krydderurter
Hønsesalat med æbler, svampe og bacon
Spidskålssalat med persille, ærter, kerner og bær
Årstidens friske salat
Ostebord med hjemmelavet garniture og kiks
Bagerens søde sager
Hjemmebagt rugbrød, madbrød og smør
Fiskefilet med remoulade og citroner
Braiseret gris af dansk duroc med efterårsurter og sauce af braiserlage
Nordisk dhal med plante fraiche og mynte
Nyborg Strand-sild med årstidens krydderier
kr. 25,- pr. person
Prisen er 378,- pr. person
Prisen for børn 4-12 år er kr. 189,-
Minimum 20 fuldt betalende personer.
Buffet står fremme i 3 timer jf. Fødevarestyrelsen.
Arrangementets varighed er max 5 timer.