Restaurant STRANDEN serverer årstidens sæson menu "vælg 2 - 3 - 4 eller 5 retter" eller som alternativ dagens "rustrikke" tavleret inspireret af det danske og franske køkken med fokus på lokale råvarer - tilberedt med kærlighed på et højt gastronomisk niveau - hotellets kældermester har udvalgt spændende vine som passer perfekt til menuerne...
Vidste du ?
At NYBORG STRAND er Fyns ”måske” største læreplads når det kommer til kokke- og tjenerelever, vi påtager os gerne et stort ansvar, og hjælpe dem godt på vej ved at give dem den bedst mulige uddannelse.
De får lov til at være med ”fra planlægning til handling.”- og får dermed et perspektiv på hvordan man arbejder som køkkenchef – restaurantchef eller selvstændig.
Restaurant STRANDEN bliver den kreative legeplads, hvor eleverne kan udfolde sig – samtidig med at de får muligheden for at finpudse klassiske køkkenteknikker og praktisk tjenerhåndværk (hvilket man ellers sjældent oplever: f.eks tjenereleven der trancherer fisk, eller rører en laksetatar ved gæstens bord ) - glæd dig til at opleve vores dygtige elever udfolde sig...
Husk bordbestilling tlf. 65 15 05 20 - Køkkenet er åbent fra kl. 17.30 til kl. 21.45
- vi glæder os til at byde dig velkommen
