Firmafester

Filmteambuilding Awardshow

Firmafest

Fejr flotte resultater, markér mærkedagene, eller dyrk traditionerne og de årlige fejringer. Der er mange gode grunde til at holde en firmafest – og der er mange gode argumenter for at lade os holde den her på Nyborg Strand.

Vi har i mere end 120 år været hele Danmarks mødested, og vi har årtiers erfaring med velafviklede firmafester. Vi har stemningsfulde rammer, vi har masser af velsmag på menuen, og vi har højt til loftet – i bogstavelig og overført betydning. Vi har også en beliggenhed, der gør det nemt at komme til og fra festen – og vi har senge nok til, at I ikke behøver at bekymre jer om hjemturen.

Vi kan stable et afslappet og uformelt arrangement på benene, hvor I kan skåle og snakke med sænkede skuldre, og vi kan skabe en uforglemmelig galla, hvor I kan se hinanden i et nyt lys og nyde en aften i umagens tegn. Det er jeres ønsker, der tegner dagen – og vi er eksperter i at omsætte løse idéer til livsvarige minder.

Vi gør værtskab til en leg – og firmafester uforglemmelige.

Kontakt os

Vores team af dygtige eventkoordinatorer har prøvet det hele før, og de sidder klar til at hjælpe dig videre – uanset om du har indledende spørgsmål, mangler solid sparring eller er på jagt efter konkrete svar på praktiske spørgsmål. Vi glæder os til at høre fra dig – og vi ses på Nyborg Strand.

Kontakt