Sommerhøjskole

7.098,-

Pris pr. person

2.-8. juli 2024

Events /

Sommerhøjskole

Vi glæder os til at byde jer velkommen til Nyborg Strands Sommerhøjskole 2024, der byder på et særdeles spændende program spækket med inspirerende foredragsholdere og personligheder.
Opholdet er for dig, der sætter pris på fællesskabet, gode samtaler og debatter og har lyst til at tilbringe en lille uge i sommerferien på et mini højskoleophold i smukke omgivelser med strand og skov som nærmeste naboer. Tag en du har kær under armen og tilmeld jer et ophold, der i den grad også egner sig til at skabe minder sammen på tværs af generationer. 

Programmet følger snarest

Forplejning

Kl. 07.00-09.00 Morgenmad

Kl. 12.00 Frokost

Kl. 18.00 Middag

Kl. 21.00 Aftenkaffe

Info

Når du tilmelder dig arrangementet er adgang til det fulde program, overnatning på enkelt- eller dobbeltværelse, adgang til Nyborg Strands Spa & Fitness-område samt alle måltider (morgenmad, frokost (hertil 1 vand inkluderet), middag og aftenkaffe) inkluderet i prisen. 

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på 65 31 31 31.

Print programmet

Som altid har vi lavet en lille folder med det fulde program, som du kan printe. 

Mød årets værter

Katja Holm

Lise Kjær

1 af 2

Katja

Katja Holm: Uddannet skuespiller og arbejder inden for dette fag. Har også en uddannelse som mediator og er forhenværende formand for Dansk Skuespillerforbund. Sidder i dag som formand for bestyrelsen på Betty Nansen Teatret i København og i Unescos Nationalkommission. Katja er årets kursusleder.

2 af 2

Lise Billede

Lise Kjær: Har en Bachelor i italiensk og europæiske studier og er uddannet socialrådgiver. Hun har boet en del år i Italien og taler sproget flydende. Hun arbejder som Leder hos Borgercenter Børn og Unge i Københavns kommune.

Øvrige events