Nyborg Strand 46

Firmaarrangement med overnatning

Nogle gange giver det god mening at vende hverdagen ryggen og invitere arbejdspladsen på en firmatur med overnatning. At mødes på en ny måde i nye rammer, at bruge en dag på fest og fællesskab – og at fjerne bagkant og bekymringer om hjemtransporten.

Nyborg Strand har i mere end 120 år været hele Danmarks mødested, og et firmaarrangement med overnatning er helt klart en af de mødetyper, som fylder huset med mest glæde. Det er nemlig en glad dag, når I tropper op til veloplagt værtskab, veldækkede borde og velfriserede værelser.

 

Vi har en lang række forskellige festlokaler, sale og saloner, vi kan tage i brug, og vi kan tilbyde alt fra det helt uformelle til gennemført galla, når det kommer til mad og pynt. Vores dygtige koordinatorer kan få det meste til at ske, og vi lover, at vi nok skal levere rammerne til en uforglemmelig aften.

 

Hvis I bare klæder jer på til festligt samvær, står vi for resten.

Kontakt os, og hør mere om dine muligheder

Vores dygtige medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig videre, og vi byder gerne ind med både klare svar og konkret sparring. Vi har årtiers erfaring med at afvikle flotte fester og faglige arrangementer, og vi strækker os altid meget langt for at få dine løse ønsker til at blive til festlig virkelighed.

Kontakt os for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Kontakt os her

Se også

Sal C+B (7)
Lokaleoversigt
Læs mere
Løberuter
Faciliteter
Læs mere
Coastzone Challenge
Teambuilding
Læs mere
85 Nyborgstrand
Firmaarrangementer
Læs mere
Vianomo 3
Digitale navneskilte
Læs mere

Personlig information

*Felter skal udfyldes