Nyborg Strand 66

Opera på Stranden

4.998,-

Pris pr. person i enkelt- eller dobbeltværelse

12.-15. oktober 2024

Events /

Opera på Stranden

I 2011 blev ”Opera på Stranden” afholdt for første gang og den store interesse har gjort det til en tilbagevendende begivenhed. Igen i år bestræber vi os på at sammensætte et program, som kan leve op til forventningerne fra tidligere deltagere, men også inspirere nye operainteresserede i at opleve fantastiske indlæg, koncerter og meget mere på et højt kunstnerisk niveau.


Arrangementet har til formål at give deltagerne mulighed for at mødes med og lytte til erfarne kunstnere, der – på forskellig vis – lever i operaens verden.

Program følger snarest

Info

Når du tilmelder dig arrangementet er adgang til det fulde program, overnatning på enkelt- eller dobbeltværelse, adgang til Nyborg Strands Spa & Fitness-område samt alle måltider (morgenmad, frokost, middag og aftenkaffe) inkluderet i prisen. 

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på 65 31 31 31.

Forplejning

Kl. 07.00-09.00 Morgenmad

Kl. 12.00 Frokost

Kl. 18.00 Middag

Ca. kl. 21.00 Aftenkaffe

Tilmelding

Har du lyst til at være en del af årets Opera på Stranden?
Tilmeld dig ved at ringe på 65 31 31 31 eller send en mail til nyborgstrand@nyborgstrand.dk

Mød årets værter

1 af 6

Erik Kaltoft

Erik Kaltoft er uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium. Hans musikalske profil er karakteriseret ved et højt aktivitetsniveau – både som solist, kammermusiker og akkompagnatør. Som medlem af kam¬mermusikgrupperne The Elsinore Players og LINensemble har han turneret i Sydamerika, Japan, Korea, Kina, Vietnam og de fleste europæiske lande. Han har medvirket til uropførelsen af mere end 200 værker – hovedsagelig danske. Fra 2005-2010 professor ved Det Fynske Musikkonservatorium.

2 af 6

Ingelise Suppli

Ingelise Suppli er operasanger og sangpædagog og uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium afsluttende med Musikpædagogisk eksamen og Diplomeksamen i sang. Hun har gennem årene haft et alsidigt virke som opera- og koncertsanger sideløbende med sit arbejde som sangpædagog på konservatorierne i Aarhus og Aalborg. Hun har givet en del kurser i korisk stemmelægning og er sammen med dirigenten Søren Birch forfatter til bogen ”Koropsyngning og stemmedannelse”.

3 af 6

Inge Lise Vestergaard Poulsen

Inge-Lise Vestergaard-Poulsen er forhenværende projektleder for Talentkonkurrencen Unge Sangere, kostumier på Herning Kongrescenter og produktionsleder på forestillinger samme sted. Hun er 2 x modtager af Ikast Bys Initiativpris og medinitiativtager til mange kulturprojekter i Herning/Ikast – bl.a. Opera Bio, Klassisk Musikfestival 336, Børnemusicals, koncerter mm. og er ligeledes initiativtager til Opera på Stranden på Nyborg Strand.

4 af 6

Niels Ole Vestergaard Poulsen

Niels Ole Vestergaard-Poulsen, tidligere bestyrelsesformand på Nyborg Strand og indehaver af strikvarefabrik (Belika). Mangeårig formand for Dansk Tekstil- og Beklædning, bestyrelsesmedlem i Dansk Arbejdsgiverforening, formand for professionel fodbold i Ikast, medlem af Ikast Byråd og tildelt Den Midtjyske Erhvervslederpris i 1983. Fhv. Oldermand for Hosebinderlaget.

5 af 6

Hanna Christiansen

Hanna Christiansen, tidligere musiklærer ved Ikast-Brande Gymnasium, hvor hun havde sit virke i over fyrre år. Her har hun siden 1976 stået for opførelse af musik¬dramatiske værker med skolens elever og været igangsætter og medskaber af mange musikaktiviteter, bl.a. den landsdækkende talentkonkurrence “Unge Sangere” og KMF336 (Klassisk Musik Festival) i Herning-Ikast området. I en periode på 11 år har hun stået for den musikalske side af Herning Kongrescenters egne musicalproduktioner.

6 af 6

Aage Christiansen

Aage Christiansen, tidligere musiklærer ved Ikast-Brande Gymnasium, hvor han sammen med Hanna havde sit virke i over fyrre år og været med til at stå for opførelse af musik¬dramatiske værker med skolens elever og været igangsætter og medskaber af mange musikaktiviteter, bl.a. den landsdækkende talentkonkurrence “Unge Sangere” og KMF336 (Klassisk Musik Festival) i Herning-Ikast området. I en periode på 11 år har han ligeledes stået for den musikalske side af Herning Kongrescenters egne musicalproduktioner.

Øvrige events