21040 Hotel Nyborg Strand 9

AV-udstyr til mødelokaler

Hvis du har behov for en storskærm, mikrofon eller lignende til mødet, så behøver du ikke bekymre dig. På Nyborg Strand har vi mere end 100 års erfaring med at afvikle møder og konferencer. Derfor har vi både et stort udvalg af AV-udstyr og dygtige teknikere, der kan hjælpe, hvis der er behov for det. Samtidig har vi et samarbejde med AV-center, så vi er sikre på, at vi altid kan skaffe netop det udstyr, du har behov for.

Benyt professionelt AV-udstyr til konferencen

Det er ikke kun gratis adgang til trådløst internet, du kan nyde godt af, når du holder møde, konference eller fest hos Nyborg Strand. Vi har nemlig alt det AV-udstyr, du har behov for, når der skal afvikles møder og konferencer i alle størrelser. Blandt andet tilbyder vi AV-udstyr såsom:

 

  • Storskærmsprojektor
  • Mikrofon
  • Anlæg
  • Forstærker
  • Pegepind
  • Og meget mere

Som sagt er der ingen grund til bekymring over, at det elektroniske udstyr ikke fungerer. Vores teknikere, vores såkaldte røde mænd, er nemlig til stede ved start af alle begivenheder på hotellet, hvor der benyttes AV-udstyr. På den måde sikrer vi bedst muligt, at du kan starte arrangementet hurtigt og uden tekniske problemer. Skulle der senere blive behov for hjælp, kommer vores teknikere hurtigt tilbage og fikser problemet for dig, så arrangementet kan fortsætte gnidningsfrit.

Hvis du har spørgsmål angående vores udvalg af AV-udstyr, priser eller andet, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

 

 

Se også