IMG 0616 (1)

Voksne

fra 13 og op efter

Deltagere

Børn

4-12 år

Baby

0-3 år

Personlig information

*Felter skal udfyldes

Personlig information

*Felter skal udfyldes

Nyborg Strand fejrer 125-års jubilæum

Nyborg Strand fylder 125 år den 19. maj 2024, og dét skal fejres! 
Gennem mere end et århundrede har Nyborg Strand været et symbol for gæstfrihed, tradition og uforglemmelige oplevelser. 

I anledning af vores 125-års jubilæum vil vi gerne invitere dig til at være en del af vores fejring. På denne side vil vi løbende dele en række forskellige tilbud, rabatter og begivenheder som en del af vores jubilæumsfejring.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få de seneste opdateringer fra Nyborg Strand direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag og vær blandt de første til at modtage spændende tilbud og arrangementer i forbindelse med vores 125-års jubilæum.

 

Klik her for at tilmelde dig.

Følg med på vores sociale medier

Vi glæder os til at forkæle dig med en række særlige arrangementer, eksklusive tilbud og unikke rabatter i løbet af året, som fejrer vores 125-årige rejse. Vi inviterer dig til at deltage i fejringen og være med til at skabe uforglemmelige øjeblikke sammen med os.

 

Følg Hotel Nyborg Strand på Facebook og Instagram.

Rummelighed

Generationer af gæster, kolleger og venner har krydset vores dørtrin. Arven strækker sig ud over vores fysiske rammer og ind i vores værdigrundlag.

Vores historie

Meningsfuldhed

Den meningsfulde tilgang til gæster, medarbejdere og lokalsamfund er hjertet af Nyborg Strand og en inspiration til vores daglige arbejde.

Hvem er vi?

Ansvarlighed

Vi støtter lokale producenter, reducerer vores miljøpåvirkning og engagerer os i sociale initiativer, der styrker vores lokalsamfund.

Vores ansvarlighed