A6A2271

Weekendophold

Fra 1.198 kr.

pr. person

Property 1=Calendar

Ankomst fredag og lørdag

Ophold /

Weekendophold

Når alt går op i en højere enhed, er det nemt at føle, at weekenden er noget ud over det sædvanlige. Det er der god grund til at føle, når du besøger os. På Nyborg Strand ønsker vi nemlig at give dig en uforglemmelig og hyggelig weekend med dine nærmeste.

Uanset anledningen til dit besøg, glæder vi os til at tage godt imod dig og dit selskab. Mangler der det mindste, står vores søde personale på stikkerne for, at I skal få det bedst mulige ophold.

 

Book et dejligt ophold lige ved skov og strand

 

Vores dejlige hotel er ideelt for dig, der trænger til en weekend væk fra hverdagens stress og jag. Vi kan byde på dejlige værelser, et stort spa- og fitnessområde, rolige omgivelser og to restauranter med serveringer i særklasse.

Vores værelser går fra Junior Suiter og superior-rum til standardværelser, og vi har værelser med plads til op til 5 personer. Vi kan derfor rumme de fleste konstellationer. Værelserne ligger i vores forskellige fløje, som har hvert deres udtryk. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål om vores værelser.

Alle vores værelser har eget bad og toilet, TV, hårtørrer, gratis WiFi og alt det andet, du forventer af et hotel i vores klasse. Mangler du noget under dit ophold, er vores reception åben 24/7. Du har også mulighed for roomservice, hvis I vil blive på værelset.

Hele vores hotel er røgfrit – både inde og ude.

 

Oplev vores smagfulde spisesteder

 

Det er ikke kun kroppen og sindet, der kan få et skud velvære på Nyborg Strand. Det er i høj grad også smagsløgene. Vores restauranter byder nemlig på alt fra hyggelige middage til en god morgenbuffet.

Vores køkkener har et bæredygtigt fokus, og det betyder blandt andet, at vi i videst muligt omfang får vores råvarer fra lokale leverandører. Du finder heller ikke eksotiske ingredienser som ananas og avocado hos os. Vores tilgang betyder også, at grønt har en fremtrædende plads på vores tallerkener – og ikke bare som garniture. Vores kød og fisk er af høj kvalitet og fremelsket med et skarpt blik på dyrevelfærd. Du kan læse mere om vores madkoncept her.

 

Desuden kan du i Stjernebaren sætte dig godt tilrette med en kølig drink. 

 

21040 Hotel Nyborg Strand 84
MG 0906
Nyborg Strand 67
21040 Hotel Nyborg Strand 105
Opholdet inkluderer:
  • 3-retters middag efter køkkenchefens valg
  • Overnatning i superior dobbeltværelse
  • Fri adgang til vores 500 kvm store Spa- og Fitnessområde
  • Morgenbuffet
  • Gratis parkering, lån af cykel og fri Wi-Fi

 

Fra 1.198,- pr. person

Spa & Fitness åbningstider

Vores Spa & Fitness er for alle, som ønsker at forkæle både krop og sjæl. Vær opmærksom på, at børn og unge (fra 3-18 år) kun har adgang til området i udvalgte tidsrum, og at de altid skal være ledsaget af en voksen.

Du finder de specifikke åbningstider her:

  • Kl. 06.30-10.30 åbnet for voksne (18+)
  • Kl. 10.30-18.00 åbent for alle
  • Kl. 18.00-22.00 åbent for voksne (18+)


Børn under 3 år samt blebørn må ikke benytte spaområdet

Giv et gavekort

Forkæl en, du har kær med et gavekort til Nyborg Strand

Køb dit gavekort her

Øvrige opholdstyper

Book dit ophold her