Nyborg Strand 39

Voksne

fra 13 og op efter

Deltagere

Børn

4-12 år

Baby

0-3 år

Personlig information

*Felter skal udfyldes

Personlig information

*Felter skal udfyldes

Frokostbuffet

Frokostbuffeter

Frokostbuffeterne gælder fra den 1. april til den 30. september 2024.

Frokostbuffet 1

Kolde retter

Koldrøget laks med frisésalat, flødeostcreme med dild og poppet boghvede

Nyborg Strand skinke med små syltede tomater og pesto

Vegansk bagt, brændt fennikel med citron og hummus, friske krydderurter og saltbagte solsikkekerner

”Grøn” coleslaw af spidskål med ærter, radicchiosalat og forårsløg i æblevinaigrette

Dagens friske salat

 

3 slags danske oste med hjemmelavet garniture og kiks

Bagerens fristende søde sager, desserter, kager og tærter

Hjemmebagt rugbrød, madbrød og øko-smør

 

Lune retter

Indbagt fisk fra bæredygtig fangst med spinat i sprød butterdej, bagte cherrytomater med linser og krydderurter

Sprød dansk velfærdskylling, ærter, ærteskud og mozzarellaperler

Vegansk bønne-chili sin carne

 

Frokostbuffet 2

Kolde retter

Røget økologisk ørred fra Vejle Ådal med krydderurtevendt røræg og ærteskud

Kolde sprøde kyllingebites på hjertesalat med tomatsalsa og tomatmayo

Kolde honningglaserede gulerødder med råsyltede rødløg, sennepsfrø, grov sennepsmayo og spæde krydderurter

Frisésalat med sommerblomkål, feldsalat, saltristede hasselnødder og bagte æbler

Dagens friske salater

 

3 slags danske oste med hjemmelavet garniture og kiks

Bagerens fristende søde sager, desserter, kager og tærter

Hjemmebagt rugbrød, madbrød og øko-smør

 

Lune retter

Fiskefileter fra bæredygtigt fiskeri med ravigottesauce og citron

Sursød marineret stegt bryst af dansk frilandsgris med croudité af spidskål, gulerod, nigellafrø og sprøde flæskesvær

Lune grillede peberfrugter og fennikel med sursød vinaigrette, ristede hasselnødder, spæd spinat og kapers

 

Frokostbuffet 3

 

Kolde retter

Cremet fisk- og skaldyrssalat med blegselleri og og krydderurter

Roastbeef, tzatziki med agurk, grillet peberfrugt, frisk rødløg og rodfrugtchips

Perlehvedesalat med asparges, babyspinat og ristede græskarkerner

Grøn pesto- kartoffelsalat med nye kartofler og forårsløg med blå kartoffelchips

Dagens friske salater

 

3 slags danske oste med hjemmelavet garniture og kiks

Bagerens fristende søde sager, desserter, kager og tærter

Hjemmebagt rugbrød, madbrød og øko-smør

 

Lune retter

Dampet fisk fra bæredygtigt fiskeri med håndpillede rejer, hvidvinscreme og rå marineret urtejulienne

Mørbrad af fynsk velfærdsgris, bagt ratatouille, (og halve gratinerede petitkartofler) pesto og puffet boghvede

Bagte blomkål med hakkede sorte oliven, kapers, røget planteknas og blomkålscreme

Pris

Pris pr. person kr. 345,-

Information

Minimum 20 fuldt betalende personer. 


Buffet står fremme i 3 timer jf. Fødevarestyrelsen.

 

Arrangementets varighed er max 5 timer.

Andre menuforslag

Brunch 05
Brunch
Læs mere
MG 0918
Carverybuffet
Læs mere
Nyborg Strand 56
Natmad
Læs mere