Frokostbuffeterne gælder fra den 1. april til den 30. september 2024.
Koldrøget laks med frisésalat, flødeostcreme med dild og poppet boghvede
Nyborg Strand skinke med små syltede tomater og pesto
Vegansk bagt, brændt fennikel med citron og hummus, friske krydderurter og saltbagte solsikkekerner
”Grøn” coleslaw af spidskål med ærter, radicchiosalat og forårsløg i æblevinaigrette
Dagens friske salat
3 slags danske oste med hjemmelavet garniture og kiks
Bagerens fristende søde sager, desserter, kager og tærter
Hjemmebagt rugbrød, madbrød og øko-smør
Indbagt fisk fra bæredygtig fangst med spinat i sprød butterdej, bagte cherrytomater med linser og krydderurter
Sprød dansk velfærdskylling, ærter, ærteskud og mozzarellaperler
Vegansk bønne-chili sin carne
Røget økologisk ørred fra Vejle Ådal med krydderurtevendt røræg og ærteskud
Kolde sprøde kyllingebites på hjertesalat med tomatsalsa og tomatmayo
Kolde honningglaserede gulerødder med råsyltede rødløg, sennepsfrø, grov sennepsmayo og spæde krydderurter
Frisésalat med sommerblomkål, feldsalat, saltristede hasselnødder og bagte æbler
Dagens friske salater
3 slags danske oste med hjemmelavet garniture og kiks
Bagerens fristende søde sager, desserter, kager og tærter
Hjemmebagt rugbrød, madbrød og øko-smør
Fiskefileter fra bæredygtigt fiskeri med ravigottesauce og citron
Sursød marineret stegt bryst af dansk frilandsgris med croudité af spidskål, gulerod, nigellafrø og sprøde flæskesvær
Lune grillede peberfrugter og fennikel med sursød vinaigrette, ristede hasselnødder, spæd spinat og kapers
Cremet fisk- og skaldyrssalat med blegselleri og og krydderurter
Roastbeef, tzatziki med agurk, grillet peberfrugt, frisk rødløg og rodfrugtchips
Perlehvedesalat med asparges, babyspinat og ristede græskarkerner
Grøn pesto- kartoffelsalat med nye kartofler og forårsløg med blå kartoffelchips
Dagens friske salater
3 slags danske oste med hjemmelavet garniture og kiks
Bagerens fristende søde sager, desserter, kager og tærter
Hjemmebagt rugbrød, madbrød og øko-smør
Dampet fisk fra bæredygtigt fiskeri med håndpillede rejer, hvidvinscreme og rå marineret urtejulienne
Mørbrad af fynsk velfærdsgris, bagt ratatouille, (og halve gratinerede petitkartofler) pesto og puffet boghvede
Bagte blomkål med hakkede sorte oliven, kapers, røget planteknas og blomkålscreme
Pris pr. person kr. 345,-
Minimum 20 fuldt betalende personer.
Buffet står fremme i 3 timer jf. Fødevarestyrelsen.
Arrangementets varighed er max 5 timer.