Røræg, spejlæg, brunchpølser, stegt bacon, lun kalveleverpostej med champignon, små krydrede kyllingestykker, saltbagte petit kartofler og bag-selv vafler med sirup
To slags pålæg af Kæragergård velfærdsgris, Nyborg Strand skinke og fersk røget laks med rygeostsalat. Udvalg af tre danske skæreoste/danbo. To slags hjemmelavede marmelader af økologiske bær.
Forskellige skærebrød, blandede grove rundstykker, croissanter, rugbrød samt bagerens søde sager og brunsviger
Yoghurtbar - Skyr i små skåle, frugtsalat, honning af egen avl og müsli
Smør, hjemmelavet nøddecreme, blandede nødder, syltede blommer, frugtkurv og grøntsagsstænger.
Udvalg af fynske moste samt kaffe og te.
Pris pr. person kr. 340,-
Børn 4-12 år kr. 170,-
Minimum 20 fuldt betalende personer.
Serveres mellem kl. 10.00-14.00.
Buffet står fremme i 2 timer jf. Fødevarestyrelsen.
Arrangementets varighed er 3 timer,
medmindre andet aftales.