Møder & Konferencer

Voksne

fra 13 og op efter

Deltagere

Børn

4-12 år

Baby

0-3 år

Personlig information

*Felter skal udfyldes

Personlig information

*Felter skal udfyldes

Mødepakker

Stort udvalg med alt, hvad du har brug for.

Lokaleoversigt

35 møde- og konferencelokaler

Faciliteter

Spa & fitness, gratis udlån af cykler og mere.

Teambuilding

Gør teambuilding til en del af dit møde.

Firmaarrangementer

Vi sørger for alt til jeres fest her

Kontakt

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Møder og konferencer

På Nyborg Strand sætter vi gerne rammerne for dit næste arrangement – uanset om det er møde, konference, kursus, udstilling eller noget helt andet, du har planer om. Det er nemlig ikke uden grund, at vi i mange år har været kendt som hele Danmarks mødested.

Her kan du forvente inspirerende rammer, god mad, professionel drift og god logistik. Som en dejlig bonus har du mulighed for at trække vejret dybt ned i maven, mærke sandet mellem tæerne og nyde lyden fra havets bølger.

Hold dit næste arrangement i naturskønne omgivelser midt i landet med gode muligheder for både privatbilisme og offentlig transport. Vi er placeret tæt på E20 og banegården, så det er let at komme hertil fra alle steder i landet. Vi tilbyder også 600 gratis parkeringspladser og 10 ladestandere til elbiler, så dine gæster ikke skal bekymre sig noget. 

Kontakt os

Møder og konferencer med omtanke

Som et af landets største konferencehoteller mener vi, at vi har et ansvar for at gøre tingene på en mere bæredygtig måde, og det ansvar tager vi seriøst. Når du booker et møde eller konference på Nyborg Strand, kan du gøre det med god samvittighed.

På Nyborg Strand tager vi ansvar. For miljøet, for hinanden og for samfundet omkring os. Omtanke og næstekærlighed ligger dybt i vores DNA, og med tiden er vi begyndt at nedfælde og formalisere, hvad vi ønsker at ændre på. Det kan du læse meget mere om.

Læs mere om vores ansvarlighed

I forbindelse med dit arrangement