Design Uden Navn (37)

Middag med omtanke

648,-

Pris pr. person inkl. middag og vin/øl/saftmenu

22.-24. juni

Events /

Middag med omtanke

Vær med, når vi spænder buen på Restaurant Stranden og giver dig en gennemført restaurantoplevelse med fuld fokus på bæredygtige valg. Alt er nøje afstemt for at vise, hvordan vi bruger færrest mulige af vores fælles ressourcer uden at gå på kompromis med velsmag og kvalitet.

 

Vi lover dig en aften fuld af inspiration, nytænkning og store smage fra egnen, og du kan glæde dig til en lækker fire-retters menu, der er sammensat af det bedste fra sæsonen og fundet hos vores lokale producenter, som du også vil lære at kende i løbet af aftenen.

 

Til middagen har vores tjenere sammensat vin-, øl-, saft- eller juicemenu, som er inkluderet i prisen, og nøje udvalgt i forhold til aftenens tema.   

 

Arrangementet starter kl. 18.00, hvor vi tager en lille rundtur i vores egen urtehave,
hvis vejret tillader det, hvor vi også har hentet en del til aftenens menu. 
Herefter nyder vi en velkomstsnack og sætter os til bords.

Aftenens menu

  • Sprøde chips med urtetatar på radise, tang og urter fra egen køkkenhave.
  • Hvid fisk fanget i Storebælt med fennikel, asparges, tang og hollandaise.
  • Sommerbuk med sprøde crust, grillede spæde gulerødder, ærter a la francaice med nye sommerløg og sommerrødbeder. Dertil en glace.
  • Variation af jordbær, kold hyldeblomstsuppe samt tuile med frisk hyldeblomst. 

Dertil vin-, øl-, saft- eller juicemenu.


Samlet pris kr. 698,- pr. person

 

Er I flere end 9 personer, bedes du kontakte restauranten
på 65 15 05 20 for at booke. 

 

Arrangementet afholdes fra den 22.-24. juni i vores hyggelige Restaurant Stranden. Vi har plads til 30 gæster pr. dag, så vent ikke for længe med at sikre dig en billet. 

Book bord