Med Farve (1)

Jubilæumsrabat -25%

Fra 748,-

For 2 personer i dobbeltværelse

Property 1=Calendar

Gælder den 6. og 20. april

Ophold /

Jubilæumsrabat -25%

Tilbuddet inkluderer

Lørdag den 6. og 20. april kan du spare 25% på dit ophold på Nyborg Strand ved at benytte vores jubilæums-rabatkode.

Rabatten gælder på følgende opholdstyper:

  • Spaophold
  • Overnatning m. morgenmad
  • Ikke-refunderbar (overnatning med morgenmad)

 

Rabatkode

Ønsker du at booke et ophold til en særlig favorabel pris, skal du benytte følgende rabatkode.

  • Ophold den 20. april: 125aar5

Indtast rabatkoden som det første, når du kommer ind på bookingsiden.
Gør du det først efter at have valgt den ønskede dato, virker den ikke.


Ren afslapning på Nyborg Strand

Trænger du til at slippe væk fra hverdagens travlhed og forkæle dig selv med en luksuriøs pause? Så er Nyborg Strand det perfekte sted for dig! Beliggende idyllisk ved kysten med skov og strand som nærmeste naboer, byder vi på en unik kombination af afslapning, aktivitet og kulinariske oplevelser.

Som overnattende gæst på Nyborg Strand har du altid fri adgang til vores læke Spa & Fitness, der både byder på gode muligheder for ren afslapning og træning. 


Efter en dag med selvforkælelse kan du glæde dig til en gastronomisk oplevelse i vores prisvindende Bistro eller hyggelige intimrestaurant, Restaurant Stranden. Uanset hvad du foretrækker, anbefaler vi, at du booker dit bord på forhånd, hvis du vil være sikret en plads. 


Ønsker du at udforske det omkringliggende område, tilbyder vi gratis udlån af cykler. Tag på opdagelse langs kysten eller gennem de omkringliggende skove og lad dig betage af naturens skønhed og ro. 


Uanset om du søger total afslapning, aktive udendørsoplevelser eller kulinariske eventyr, vil et ophold på Nyborg Strand opfylde alle dine ønsker. Lad os være værter for din næste getaway og book et ophold til en særlig favorabel pris i anledningen af vores 125-års jubilæum. 

Lokaler 240219 131031
21040 Hotel Nyborg Strand 101
Nyborg Strand 125 år

Søndag den 19. maj er det 125 år siden, at "Nyborg nye Badehotel" slog dørene op og inviterede gæster inden for for første gang. 

Det fejrer vi med en række særlige tilbud, som alle har det til fælles, at prisen eller rabatten indeholder noget med 1,2 og/eller 5. Som fx denne rabat på 25% eller vores jubilæumsophold til 1.250,- for 2 personer. 

Alle tilbud annonceres her på siden og på vores sociale medier. Der kan være begrænsninger på nogle af dem, så det er med at være hurtig.  

 

Find vores Facebook her og vores Instagram her.

Spa & Fitness åbningstider

Vores Spa & Fitness er for alle, som ønsker at forkæle både krop og sjæl. Vær opmærksom på, at børn og unge under 18 år kun har adgang til området i udvalgte tidsrum, og at de altid skal være ledsaget af en voksen.

Du finder de specifikke åbningstider her:

  • Kl. 06.30-10.30 åbnet for voksne (18+)
  • Kl. 10.30-18.00 åbent for alle
  • Kl. 18.00-22.00 åbent for voksne (18+)


Børn under 3 år samt blebørn må ikke benytte spaområdet

Rabatten gælder på følgende ophold

Book dit ophold